colier choker,

Little white dress ♥ Outfit cu rochie Zaful

22:44:00 Descude 0 Comments




Moda a jucat întotdeauna un rol important în viața mea și încă de când eram mică am găsit că este foarte important să mă îmbrac într-un anumit fel. Am fost întotdeauna o fată girly și ăsta e modul în care mi-aș defini stilul. Modul în care mă îmbrac spune multe despre gusturile mele, de ceea ce îmi place, de starea mea de spirit și cum mă simt. Vreau ca ținutele mele de zi cu zi să fie o reflectare a ceea ce sunt, dar cel mai important, vreau ca hainele mele să mă facă să mă simt eu.
Nu iau moda ca pe ceva serios, dar în același timp am învățat prin munca mea să respect industria fashion-ului. Pentru că e distractiv și e ceva ce fac pentru mine, e un alt mod de a mă exprima.
Dacă am o zi mai proastă, refuz să mă îmbrac în acord cu starea, gri și de neobservat. Îmi iau tocurile și îmi pun rujul roșu pentru a scoate ce e mai bun din mine. Funcționează și îți schimbă starea de spirit.

Când sunt acasă sau îmi petrec timpul cu familia, sunt complet opusul. Îmi petrec cea mai mare parte a timpului liber în haine de casă sau pijamale și fără machiaj. Norocul vostru dacă mă prindeți într-o zi liberă, când nu am timp nici să mă pieptăn. Cred că este important să mă simt confortabil și cât mai  naturală în timpul meu liber.
Acestea fiind spuse, condimentele ( make-up, accesorii, etc ) din viața noastră sunt mai mult decât binevenite, atâta timp cât ne pun un zâmbet pe fețele noastre. Moda ar trebui să fie distractivă și tot ceea ce ne face fericite, puternice și încrezătoare, este un bonus minunat în această viață scurtă a noastră.









Vara este pur și simplu una din marile mele iubiri!
Și pentru că te iubesc, vară, atât de mult, vreau să sărbătorim starea asta de fericire, probabil pentru ultima oară în acest an și să împărtășesc aceste imagini frumoase cu tine!
Și pentru că temperaturile încă spun că e vară, desigur că mă îmbrac corespunzător. Cu o rochiță albă vaporoasă de pe Zaful.com, colier choker și ghetuțe. 
  
Este una din noile mele rochii preferate și mi-a ajuns direct la suflet prin model, culoare și calitatea materialui. 









Outfit format din:

Zaful  Rochie
Zaful ♥ Colier choker
Amiclubwear  Ghete cu franjuri


Un outfit care mi se potrivește cu adevărat. Sunt curioasa să aud ce credeți voi despre aceasta combinație.



You Might Also Like