baby blue,

Feeling blue, baby blue! Outfit

11:01:00 Descude 0 Comments
Instagram, Blogger, Facebook, spuneți voi! Avem atâtea platforme în Social Media de unde colectăm aprecieri, validări și mereu dorim să obținem tot mai mult. Scrisul, în general, lasă mai mult spațiu pentru neînțelegeri din moment ce limbajul corpului, tonul vocii și expresiile feței sunt lăsate pe dinafară. Și totuși nu mă pot abține să nu mă gândesc la cât de norocoși suntem că trăim astfel de vremuri. Avem atât de multe posibilități și libertatea de a alege datorită platformelor disponibile. Oricine are posibilitatea de a fi văzut așa cum își dorește.

Trebuie să spun că nu mi-aș fi imaginat cât de multă pozitivitate, încurajare și apreciere aș putea obține pur și simplu prin blogging. Primesc comentarii și e-mailuri de susținere aproape în fiecare zi, atât de la oameni pe care îi cunosc sau persoane care îmi sunt complet străine. Și din fericire, încă nu am experimentat partea mai puțin frumoasă în care să mi se rănească sentimentele în mod intenționat.
Eu chiar admir oamenii care au generozitatea și cărora le place să comenteze la postările și pozele mele. Îl numesc curaj și îl consider un fel de sprijin, mai ales atunci când este atât de ușor să nu acționezi și să fii tăcut și nevăzut.
Este ușor să spui lucruri urâte din spatele unui ecran, dar este la fel de ușor de spus și cuvinte mari. Complimentele sincere înseamna mult și îți pot face ziua mai frumoasă, la fel cum cele negative îți pot ruina întreaga zi.
E plăcut să știi că ceea ce faci nu trece observat. 

In lumea asta mare au loc toți!


Cu acest gând vă întâmpin azi și să vă spun că ținuta pe care o vedeți a fost un dezastru. M-am simțit inconfortabil toată ziua și nu odată am vrut să plec acasă să mă schimb. Îmi place fiecare piesă luată separat, dar combinate nu cred că se potrivesc. Nu știu exact ce a fost în capul meu. Anyway, am vrut să împărtășesc totuși aceste poze cu voi, să vedeți și voi cum arăt în zilele în care nu mă simt deloc confortabil în propriile haine.

Voiam să vă mai spun totuși că am găsit aceasta bluză cu mânecile sale excentrice pe Chicuu, și este unul din preferatele mele în prezent. 

Îl găsiți aici!Outfit format din:

Zara  Ghete decupate
Zaful  Colier chokerYou Might Also Like