blog de moda,

Toti bloggerii citesc bloguri

02:11:00 Descude 0 Comments




Dragi frumuseți, vă prezint azi postările mele preferate din ultima perioada ale colegilor mei bloggeri - să vă inspir și să sprijin fetele astea care îmi sunt atât de dragi și care fac un lucru extraordinar pe blogul lor mereu. Sper să vă placă!

"Toti bloggerii citesc bloguri și toți avem preferați" - parca așa citisem eu undeva :)

Nu cred că v-am zis până acum, nu are importanță. Ideea e că Andreea Balaban reușește mereu să mă uimească prin postările ei. I-am răscolit tot blogul și am devenit o cititoare fidelă!






DORA ne-a prezentat pe blogul ei o È›inută superbă cu pastel È™i dantelă albă. Imediat m-am topit ( hei, primăvara e pe drum ), iar imaginile sunt geniale ca deobicei. 
O femeie atât de frumoasă È™i cu atât de mult stil!




Simona ( Vintage Look ) ne-a prezentat noul șampon cu extract de ceapă și opiniile ei, pe care le-am găsit foarte interesante și desigur, am fost foarte încântată de postarea ei. Ca și blogger, ai nevoie mereu de inspirație. O veți găsi cu siguranță pe BLOGUL EI.




Diana ( Un strop de culoare ) ne-a vorbit despre locurile natale și m-am simțit foarte conectată de acest subiect. Acest articol mi-a ajuns direct la inimă, așa că dați click și aruncați o privire.






Pe FEDEROVA o devorez mereu. Nu contează despre ce ne scrie. Vă asigur că are un blog magnific și merită urmărită !



Și în sfârșit, ținuta mea preferată din această săptămână. În mod clar a creat look-ul perfect și a fost exact pe gustul meu. Sorana Nistor





Să aveți un sfârșit de săptămână fantastic. Ne vedem curând cu o noua postare de tip outit. Eu așa zic, voi țineți pumnii să ajunga coletele la poștă de urgență, MÂINE :)


Love,D



Kurtmann

You Might Also Like