blogger,

Girl in black. Voi cat de des purtati?

02:25:00 Descude 0 Comments
Vine o vreme când tot ce îți dorești este să ieși din ciorapii de lână, cizme
și tricoturi și să te pregătești de primăvară! Ei bine, în acest an se pare că iarna va dura pentru totdeauna. La noi a nins puțin zilele trecute, iar când nu ningea, cerul era gri, cu șanse mari de ploaie. Din fericire, a ieșit soarele de două zile și sper să rămână așa! Daaa, bine ați venit la noi!
Să fiu sinceră, m-am așteptat la mai mult de la tine, primăvară! Da, am avut câteva zile calde și cu puțin soare, dar în rest? Sper cu adevărat că Aprilie va veni cu alte planuri. Mulțumesc. Pentru că în Aprilie vreau să mă bucur de vreme frumoasă.


M-am simțit grozav purtând această ținută și asta e cea mai importantă și frumoasă parte a blogging-ului. Tot ce faci e corect. Nu poți să greșești când vorbești de stil. De aia ador ce fac. Iar a trăi o viață monocromă nu înseamnă să  ai un dulap plin de plictiseală. Ideea e să te joci cu texturi și țesături diferite. În acest caz, am amestecat o bluză finuță cu dantelă cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, care imită într-o oarecare măsură pielea. Ce veți obține este un outfit monocrom bine echilibrat, care pare interesant, în ciuda lipsei de culoare. Începeți să amestecați și să potriviți, doamnelor, aici începe distracția!

AM PURTAT:
Pupici pentru voi, toti favoritii mei!


Love,D

MeliMeloParis.ro

You Might Also Like