blogger,

Girl in black. Voi cat de des purtati?

02:25:00 Descude 0 Comments




Vine o vreme când tot ce îți dorești este să ieși din ciorapii de lână, cizme
È™i tricoturi È™i să te pregăteÈ™ti de primăvară! Ei bine, în acest an se pare că iarna va dura pentru totdeauna. La noi a nins puÈ›in zilele trecute, iar când nu ningea, cerul era gri, cu È™anse mari de ploaie. Din fericire, a ieÈ™it soarele de două zile È™i sper să rămână aÈ™a! Daaa, bine aÈ›i venit la noi!
Să fiu sinceră, m-am așteptat la mai mult de la tine, primăvară! Da, am avut câteva zile calde și cu puțin soare, dar în rest? Sper cu adevărat că Aprilie va veni cu alte planuri. Mulțumesc. Pentru că în Aprilie vreau să mă bucur de vreme frumoasă.














M-am simÈ›it grozav purtând această È›inută È™i asta e cea mai importantă È™i frumoasă parte a blogging-ului. Tot ce faci e corect. Nu poÈ›i să greÈ™eÈ™ti când vorbeÈ™ti de stil. De aia ador ce fac. Iar a trăi o viață monocromă nu înseamnă să  ai un dulap plin de plictiseală. Ideea e să te joci cu texturi È™i È›esături diferite. ÃŽn acest caz, am amestecat o bluză finuță cu dantelă cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, care imită într-o oarecare măsură pielea. Ce veÈ›i obÈ›ine este un outfit monocrom bine echilibrat, care pare interesant, în ciuda lipsei de culoare. ÃŽncepeÈ›i să amestecaÈ›i È™i să potriviÈ›i, doamnelor, aici începe distracÈ›ia!









AM PURTAT:




Pupici pentru voi, toti favoritii mei!


Love,D

MeliMeloParis.ro

You Might Also Like