blogger,

Cum sa scoti vopseaua din par cu Colour B4

03:53:00 Descude 0 Comments
Părul meu a suferit decolorări destul de des până am aflat secretul unui blond frumos și sănătos. Din acel moment am început să utilizez  o vopsea de la Bess, nuanța 910 pentru a ajunge la un blond deschis fără decolorare, și practic ani întregi nu am mai încercat altă culoare. Asta m-a pus puțin pe gânduri. Aveam nevoie de o schimbare și înainte de Revelion am trecut pe la coafor. Țac pac, ceva înfricoșător s-a întâmplat. Nu mai eram eu! Ce sa fac? 


Din ciocolatiu închis trebuia să mă decolorez ca să fiu din nou blondă. Așa că singura soluție ar fi fost să aștept. Ceea ce am și făcut. Am început să mă spăl mai des și să visez :))

Apoi am auzit despre un produs minune care ar îndepărta vopseaua din păr fără decolorare. Mi-am spus că e prea frumos să fie și adevarat, și am început să caut informații. Am citit numai de bine și am aflat că există un site care comercializează acest produs și în România. Din fericire, cei care administreaza site-ul ColourB4 România mi-au acceptat propunerea de colaborare și mi-au trimis o cutie spre testare. Și le mulțumesc din suflet! 


Colour B4 nu conține nici amoniac, nici peroxid. Cum funcționează, vă întrebați? Micșoarează moleculele de culoare artificială pe care le-ai pus în păr prin vospire. Colour B4 funcționează exact invers și prin folosirea lui, particulele vor părăsi părul, deaceea e foarte important să urmați fiecare etapă exact așa cum scrie în instrucțiuni. Altfel particulele vor oxida și se vor extinde, lăsând părul exact ca înainte. 

Părul meu înainte de depigmentare:Procesul este foarte simplu, însă de lungă durată.Am amestecat părțile 1 și 2 și le-am distribuit bine pe părul proaspăt spălat și uscat, apoi mi-am înfășurat părul în folie de aluminiu, pentru a ajuta produsul să funcționeze mai bine. 
Am lăsat produsul să acționeze timp de o oră și mi-am văzut de treabă. 

Vă avertizez, produsul nu miroase chiar plăcut. Imaginați-vă ouă stricate și sunteți pe aproape.

Următorii pași sunt foarte plictisitori, însă subliniez, extrem de importanți! 
Părul trebuie clătit timp de 5 - 10 minute cronometrați, în funcție de lungimea părului,
pentru a îndepărta toate particulele de culoare. După această etapă, am aplicat jumătate din flaconul nr. 3, l-am lăsat să acționeze un minut, și apoi sub duș încă 5 minute. Am repetat procedeul și cu cealaltă jumătate, până m-am stafidit. Credeți-mă, un minut sub duș cu capul în jos pare o eternitate. Ehh, imaginați-vă 20! Este o corvoadă, însă merită. A funcționat!Colour B4 mi-a eliminat culoarea nedorită din păr și nu mi-a distrus părul deloc. A rămas exact în același stadiu. Părul nu a revenit la nuanța lui naturală, însă 
acum pot să-mi fac o programare la salon. Mă vreau blondă înapoi cu disperare!

In concluzie, recomand. Este un produs uimitor dacă este folosit cum trebuie. Nu vă grăbiți, pentru că o să vă coste mai mult în cele din urmă. Luați-vă timp și aplicați-l așa cum trebuie. 
Gândiți-vă la procesul de decolorare, la părul deteriorat și banii cheltuiți, și veți realiza cât de norocoase suntem acum cu toate produsele astea care ne stau la dispoziție să ne repare greșelile.
Love,D
MeliMeloParis.ro

You Might Also Like