blogger,

Cum sa scoti vopseaua din par cu Colour B4

03:53:00 Descude 0 Comments




Părul meu a suferit decolorări destul de des până am aflat secretul unui blond frumos È™i sănătos. Din acel moment am început să utilizez  o vopsea de la Bess, nuanÈ›a 910 pentru a ajunge la un blond deschis fără decolorare, È™i practic ani întregi nu am mai încercat altă culoare. Asta m-a pus puÈ›in pe gânduri. Aveam nevoie de o schimbare È™i înainte de Revelion am trecut pe la coafor. Èšac pac, ceva înfricoșător s-a întâmplat. Nu mai eram eu! Ce sa fac? 


Din ciocolatiu închis trebuia să mă decolorez ca să fiu din nou blondă. Așa că singura soluție ar fi fost să aștept. Ceea ce am și făcut. Am început să mă spăl mai des și să visez :))





Apoi am auzit despre un produs minune care ar îndepărta vopseaua din păr fără decolorare. Mi-am spus că e prea frumos să fie È™i adevarat, È™i am început să caut informaÈ›ii. Am citit numai de bine È™i am aflat că există un site care comercializează acest produs È™i în România. Din fericire, cei care administreaza site-ul ColourB4 România mi-au acceptat propunerea de colaborare È™i mi-au trimis o cutie spre testare. Și le mulÈ›umesc din suflet! 


Colour B4 nu conÈ›ine nici amoniac, nici peroxid. Cum funcÈ›ionează, vă întrebaÈ›i? MicÈ™oarează moleculele de culoare artificială pe care le-ai pus în păr prin vospire. Colour B4 funcÈ›ionează exact invers È™i prin folosirea lui, particulele vor părăsi părul, deaceea e foarte important să urmaÈ›i fiecare etapă exact aÈ™a cum scrie în instrucÈ›iuni. Altfel particulele vor oxida È™i se vor extinde, lăsând părul exact ca înainte. 

Părul meu înainte de depigmentare:







Procesul este foarte simplu, însă de lungă durată.



Am amestecat părÈ›ile 1 È™i 2 È™i le-am distribuit bine pe părul proaspăt spălat È™i uscat, apoi mi-am înfășurat părul în folie de aluminiu, pentru a ajuta produsul să funcÈ›ioneze mai bine. 
Am lăsat produsul să acÈ›ioneze timp de o oră È™i mi-am văzut de treabă. 

Vă avertizez, produsul nu miroase chiar plăcut. Imaginați-vă ouă stricate și sunteți pe aproape.

Următorii paÈ™i sunt foarte plictisitori, însă subliniez, extrem de importanÈ›i! 
Părul trebuie clătit timp de 5 - 10 minute cronometrați, în funcție de lungimea părului,
pentru a îndepărta toate particulele de culoare. După această etapă, am aplicat jumătate din flaconul nr. 3, l-am lăsat să acționeze un minut, și apoi sub duș încă 5 minute. Am repetat procedeul și cu cealaltă jumătate, până m-am stafidit. Credeți-mă, un minut sub duș cu capul în jos pare o eternitate. Ehh, imaginați-vă 20! Este o corvoadă, însă merită. A funcționat!







Colour B4 mi-a eliminat culoarea nedorită din păr È™i nu mi-a distrus părul deloc. A rămas exact în acelaÈ™i stadiu. Părul nu a revenit la nuanÈ›a lui naturală, însă 
acum pot să-mi fac o programare la salon. Mă vreau blondă înapoi cu disperare!

In concluzie, recomand. Este un produs uimitor dacă este folosit cum trebuie. Nu vă grăbiÈ›i, pentru că o să vă coste mai mult în cele din urmă. LuaÈ›i-vă timp È™i aplicaÈ›i-l aÈ™a cum trebuie. 
Gândiți-vă la procesul de decolorare, la părul deteriorat și banii cheltuiți, și veți realiza cât de norocoase suntem acum cu toate produsele astea care ne stau la dispoziție să ne repare greșelile.








Love,D
MeliMeloParis.ro

You Might Also Like