fashion,

Obsesie pentru hainele de piele

00:16:00 Descude 0 Comments



A fost un weekend calm, dar minunat și acum că o nouă săptămână a început, îmi pot aduna toată energia și să o folosesc pe blog.
Cu toate acestea, îmi cer iertare pentru imaginile mediocre. Plouă aproape continuu de câteva zile È™i practic nu am avut posibilitatea să pozez în condiÈ›ii mai bune. Am fugit în cea mai apropiată stradă È™i am stat doar 5 minute înainte de a mă întoarce din nou la adăpost. Este absolut necesar să mă organizez mai bine È™i sper sincer să vă ofer imagini mult mai frumoase pe viitor.
 ~~~
Așa cum vă spuneam și în articolul anterior, am decis că e timpul să mă întorc la blondul meu. Fanii mei de pe Instagram ( @descude_ ) cred că au aflat deja, și mă simt mult, mult mai bine acum! Gata cu experimentele, rămân la blond definitiv!















Prin È›inuta de azi am vrut să arăt încă odată dragostea mea pentru hainele din piele ( artificială ), pentru că practic, nu are sfârÈ™it. 
Calitatea materialului și modelul cu șnurulet pe laterale a rochiței pe care o port, a reușit să mă seducă și să mă felicit pentru alegerea făcută! Este confecționată dintr-un material moale și imita foarte bine pielea naturală.
Iar ghetele au fost pe lista mea de la începutul acestui an și sper că vor exista multe ocazii pentru a le purta, m-am îndrăgostit deja.



Iar dacă vă place încălțămintea colorată, sunt disponibile și pe galben.










Cum vă place ținuta mea? V-a luat frigul doar uitându-vă la poze? Dați-mi de veste!





Love,D

Cel.ro

You Might Also Like