beneficii blog,

Cum sa nu-ti pierzi motivatia?

23:56:00 Descude 0 Comments



Dragii mei, vă spun un lucru sigur despre blogging: este foarte ușor să îți pierzi motivația și să renunți, chiar daca o faci din pură pasiune. Uneori chiar mă gândesc "De ce continui să fac asta? Există cineva acolo căruia chiar îi pasă? Și dacă mâine blogul ăsta nu va mai fi aici? E important pentru cititorii mei? "
Spuneți-mi, de ce e atât de ușor să îți pierzi motivația, în ciuda tuturor satisfacțiilor pe care ți le oferă totuși un blog?





Există multe explicații pentru asta și mă refer acum strict la mine, dar poate că și tu ești blogger și simți exact același lucru ca și mine:

-  toată lumea creÈ™te în numărul de followeri în social media ( Facebook, Insta È™i mai nou, Snapchat ) mult mai rapid decât mine È™i începi să te întrebi dacă poate nu eÈ™ti suficient de bun pentru asta, poate nu ai suficienÈ›i pantofi È™i genÈ›i de brand, sau pur È™i simplu nu sunt suficient de creativă sau inovativă? Dar nimeni nu pare să vină totuÈ™i cu ceva nou, asta înseamnă că poate sunt eu. Și atunci, unde greÈ™esc?

- nu mai primesc la fel de multe like-uri/comentarii ca în alți ani la postările mele. Și totuși poveștile, imaginile, etc sunt mult mai atent lucrate acum, iar interesul meu pentru blogging a crescut și depun mult mai mult efort și timp acum. Și totuși...

- sunt aici încă de la începutul bloggingului de beauty & fashion, dar acum sunt milioane de bloggeri, youtuberi, instagrameri care par a fi mult mai interesanți pentru branduri sau pentru cititori, desigur. Poate că am îmbătrânit, poate că ar trebui să renunț cu demnitate și să părăsesc arena pentru tineri

Dar nu, eu nu vreau să spun stop bloggingului. Nu acum!

În inima mea știu că, chiar și în cazul în care o postare primește doar un singur comentariu, mulți oameni vor aprecia inspirația, fotografiile, link-urile.

Și știu că, chiar dacă foarte puține persoane mă urmăresc pe Instagram, eu știu că printre followeri se află cititorii mei dulci și prieteni vechi care apreciază ceea ce postez și se bucură de fiecare update al meu.

Din păcate, brandurile văd doar numerele și în special a celor de pe planeta Instagram. Ei bine, eu îmi voi continua colaborările cu cei care mă cunosc deja, care cred în mine și m-au sprijinit încă de la început, cei care știu pentru ce lupt: calitate, onestitate, pasiune pentru munca mea, prietenie și voie bună. Nu mă voi opri doar pentru că sunt dezamăgită uneori. De ce? Pentru toți cititorii mei. Pentru cei care mă citesc de la bun început, pentru cei care au ajuns din întâmplare aici și au rămas, pentru voi, cei care mă citiți chiar acum!


Mă găsiÈ›i È™i pe celelalte platforme unde mă puteÈ›i susÈ›ine:  pe pagina de Facebook, pe Instagram ( @descude_ ) È™i Snapchat ( descude )!
PreÈ›uiesc fiecare follower! MulÈ›umesc ðŸ’–





Love,D


ANSWEAR.ro

You Might Also Like