blogger,

Femeile prevazatoare poarta tocuri

02:47:00 Descude 0 Comments








 Există o zicală foarte bine cunoscută care spune că o pereche bună de pantofi te duce în locurile cele mai bune, iar eu cred că femeile sunt mereu în căutarea pantofilor È™i a locului perfect.

Ca să mă leg de ce am zis mai sus, sunt tipul de persoană care se identifică cu citatul lui Carrie Bradshaw, care spune: "I like my money where I can see it, hanging in my closet". Poate că nu cheltui pe anumite lucruri și chiar în acest moment eu încă nu am un cuptor cu microunde în apartamentul meu, dar există două lucruri în care îmi place să investesc, pantofi și haine. Și chiar dacă hainele sunt importante, am convingerea fermă că accesoriile sunt cele care imprimă personalitatea.
De fapt, eu nu caut să-mi justific achizi
țiile, am nevoie doar de un pretext bun pentru a explica de ce mereu ajung să cumpăr tocuri, când trăiesc într-un oraș în care acestea nu pot fi purtate la fel de mult pe cât mi-aș dori.

 





Știu că tocurile înalte rănesc. Știu că sunt teribile pentru picioare. Dar îmi place să le port. Cred că sunt frumoase. Și sexy! Și mă fac fericită.  
Când ești fetiță, ai restricție la tocurile înalte. Nu avem voie să le purtăm decât de la o anumită vârstă. Tocmai de aceea pofta începe devreme...
Îmi amintesc când eram mică că tot ce puteam vedea într-o mulțime, erau picioarele oamenilor, așa că mă uitam la pantofi. Și mă minunam. Eram fascinată de sunetul tocurilor și era suficient să le aud, visam cu ochii deschiși și voiam să fiu mare
Nu È™tiu ce vârstă aveam când am purtat primele tocuri, dar È™tiu că m-am împiedicat tot drumul. 
Între timp, am învățat să merg și din acea zi, mă simt altfel când le port. Ținuta mea e completă, și probabil și o parte din mine. Nu mai sunt acea fetiță care vrea să fie luată în serios. În cele din urmă am crescut și nu mai am restricții. Sunt femeie, îmi poți auzi tocurile pe asfalt atunci când pășesc!


Cu acest articol, vă îndemn pe voi să purtați tocuri mai des. Nu cred că există femeie care să nu se viseze pe tocuri. Iți oferă putere, te simți diferit și te miști diferit.


Totodată...  


Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei NaÈ›ionale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienÈ›ilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!







 Love,D
 

You Might Also Like