blond fara decolorare,

3 lucruri pe care nu i le fac parului meu

23:22:00 Descude 0 Comments

Kurtmann





Să vă arăt rutina de îngrijire a părului meu a fost cea mai solicitată cerere pe blogul meu până acum. Cum mi-l îngrijesc, ce vopsea folosesc, etc. Oricât de mult mi-ar plăcea să vă spun că folosesc cele mai scumpe produse, sau că am descoperit vopseaua minune de pe piață și că am metode secrete pentru a-mi îngriji părul, de fapt aș minți. Adevărul e că secretul nu e ce îi fac părului meu, ci mai degrabă ce nu obișnuiesc să-i fac.




1. Nu îmi spăl niciodată părul zilnic; spălatul părului în fiecare zi inhibă secreția uleiurilor naturale care oferă părului strălucire
2. Nu folosesc niciodată ondulator sau placă. Evit cât pot căldura inutilă și întotdeauna îmi las părul să se usuce natural
3. Nu abuzez niciodată de produsele de styling; eu folosesc doar urmatoarele produse: șampon, balsam, ulei de păr și produse leave-in, nimic altceva. Utilizarea produselor de styling presupune acumularea de murdărie și creează un cerc vicios: spălare zilnică, folosirea uscătorului sau mai știu eu ce jucărie, și o grămadă de produse inutile. Pe termen lung este un cost mult mai mare atunci când trebuie să investești în măști de păr și tratamente speciale.



Nu mi-am dorit niciodată ca părul meu sa fie altfel. Din propria experiență È™i din experienÈ›a altor femei este clar că toÈ›i ne dorim un păr diferit, dar eu cred că e doar curiozitatea de a experimenta. Dacă e prea drept, nu are volum. Dacă e prea ondulat, parcă ai vrea mai puÈ›in volum. Dacă e È™aten, îl vrei blond È™i invers. Aceste lucruri pe care tocmai le-am exemplificat, cu toÈ›ii le-am trăit, însă trebuie să găsim punctul forte al părului nostru È™i să il scoatem cât mai mult în evidență. Fiecare păr e diferit È™i de aceea nu mă aÈ™tept să urmaÈ›i sfaturile mele, dar sunt convinsă că există întotdeauna o cale de a maximiza ceea ce natura È›i-a dat ( chiar dacă sună ca un cliÈ™eu, chiar e adevărat ), È™i din punctul meu de vedere, soluÈ›ia e o tunsoare care vi se potriveÈ™te, care încadrează perfect forma feÈ›ei È™i care vă face pe voi complet fericite. 


 Love,D




ppt.ro

You Might Also Like