accesorii toamna,

Cu ce ma accesorizez in aceasta toamna!

01:56:00 Descude 0 Comments


Poate multe dintre voi încă poartă costume de baie ( vremea ne permite ), însă toamna este tot mai aproape și cu ea, un nou val de tendințe. Ce am observat până în prezent e că sezonul viitor se concentrează pe accesorii. Ca urmare, vă prezint ultima comandă primită de pe Bornpretty Store.

Accesoriile dau un aspect total lipsit de griji pentru ținutele care pot fi uneori, oarecum rigide atunci când vremea devine rece. O modalitate foarte bună pentru a oferi o notă unică pentru aproape orice ținută de toamnă.O să încep cu cerceii candelabru pe care îi veți vedea și într-o postare viitoare, bineînțeles de tip outfit.
Sunt foarte frumos lucrați, am fost chiar inspirată când mi i-am ales.
Îmi plac mult brățările fixe și îmi doream una în formă de frunză de mult timp. Dacă îmi comandam două pentru ambele mâini, era perfect. 
Inelușul a fost o alegere rapidă și inspirată. E micuț, finuț, drăguț! Închei cu două perechi de cercei ( aici și aici ). Simpli, în contradicție cu cei candelabru, primii pe care vi i-am arătat. Nu îmi aduc aminte daca așa i-am ales eu, dar dupa ce i-am pus la ureche, mi-a plăcut mult combinația dintre cele două culori.


 Vă lăs acum, să vă bucurați de ceea ce a mai rămas din ultimul val de caldură!
  Nu uitați de cuponul de reducere - EMTT10, veți beneficia de 10% la fiecare comandă! Love,D
 


 
ppt.ro Kurtmann Avon

You Might Also Like