beauty,

Buze întunecate

11:57:00 Descude 0 Comments









Mi-e imposibil să rezist culorilor închise toamna!
Mi-au plăcut buzele întunecate dintotdeauna, dar în sezonul ăsta am de gând să exagerez cu astfel de culori. Ce m-a apucat? O fi de la prea mult timp petrecut pe Pinterest și toate site-urile astea inspiraționale, habar nu am. 

 





Unde poți purta un astfel de ruj? Eu sunt tentată să spun oriunde, atâta timp cât nu vorbim de buze negre. Burgundy, vișiniu, roșu închis sunt de fapt nuanțe foarte sofisticate care merg bine la orice. Chiar și la birou aș îndrăzni să-l port. Eu nu aș purta astfel de nuanțe probabil la o plimbare în parc sau la magazinul de pe colț, chestii din astea. În rest, merită încercat. În special seara. Și neapărat în sezonul rece.




Cine poate purta un astfel de ruj? Toată lumea, desigur.  Secretul constă în nuanța care cred că ar trebui să se potrivească tenului mai degraba, decât părului sau ochilor. Și există doar un singur mod de a afla. Testați. Eu jur că o voi face și nu mă voi opri până nu voi găsi toate nuanțele care mi se potrivesc. Ahh, și un sfat important, buzele întunecate arată mai bine mate, sau cel puțin nu foarte lucioase.

Un ruj de culoare închisă, stropit pe buzele noastre frumoase!




 Love,D
 
Kurtmann ppt.ro Avon

You Might Also Like