blogger,

Camel | Vară târzie | Outfit

01:25:00 Descude 0 Comments






  
Astăzi, în onoarea  celor 100 de grade de afară, continui seria outfituri-lor de vară. Iar plăcerea e de partea mea! La urma urmei, voi avea timp să mă satur din plin de vremea rea. Iar acum, singurul lucru la care mă pot gândi e că nu m-am bucurat pe deplin de vară. Am intuit că așa va fi, și că iarna va fi lângă noi cât ai clipi.


Avantajul climatului nostru e că avem câte un pic din toate, de la zile însorite si blânde, la valuri de căldură și zile frumoase cu gust de toamnă. Iar vremea a ajuns la un punct ideal când nu îți poți permite luxul de a rămâne acasă. Cel putin cât vremea încă ne permite!











Am învățat de-a lungul anilor că mai puțin este cu siguranță mai mult. Așa că am rămas la ceea ce știu să fac cel mai bine, și am asociat o simplă fustă într-o frumoasă nuanță camel cu un top negru și puține accesorii aurii. Într-o zi, poate o să vă surprind și cu o tonă de culoare! Cine știe ?!

Îmi place această fustă în special pentru forma sa ( serios, cred că ar arăta grozav pe orice tip de corp ). M-a atras mult și culoarea și trebuie să recunosc, garderoba mea nu a fost niciodata împodobită cu un maro atât de cald. După ce am realizat că e o culoare cu potențial, am întocmit o noua listă, ca la fiecare început de sezon.
Materialul este moale și foarte fin, așa că îmbrățișează perfect corpul. E și foarte comodă, tocmai de aceea o recomand cu tot sufletul dacă sunteți în căutarea unei astfel de fuste.

Crop top-urile au fost pasiunea mea absolută vara asta și fiind proprietara a câtorva astfel de modele, puteți ghici cu ușurință că nu am nicio problemă dacă mi se vede un pic din abdomen. Dar dacă te simți incomod în astfel de topuri, îl poți înlocui cu ușurință cu un alt tip de bluză.










Mai jos link-urile articolelor pe care le port:

Fusta camel  |  Choies AICI
Crop Top |  Zara via Kurtmann





Stați pe aproape, iar dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D


ppt.ro Kurtmann

You Might Also Like