briza marii,

Mint Black caged swimsuit

04:05:00 Descude 0 Comments






După ce mi-am petrecut tot anul încercând să mă tonific și să arăt ca un model Victoria Secret, mi-am venit în fire și am realizat că sunt nevoită să îmi accept corpul așa cum este și să-mi caut un costum de baie superb. Treabă nu tocmai ușoară, având în vedere ca acest site este plin de astfel de modele în culori incredibil de măgulitoare. Cel pe care mi l-am ales eu mi-a placut mult în poze și cum arată pe manechin.
În realitate, se așează frumos pe corp și creează iluzia de sâni mari și perfecți ( și eu chiar am nevoie de aceasta iluzie).










Există un dezavantaj la el? Pffff ... în afară de corpul perfect care ne cam îndeamnă să-l avem, la bikini a fost cam dificil. Fundul tinde să arate ciudat, dacă nu este tonifiat. Suspin. Suspin. Suspin!
Desigur, poate nu e cazul vostru, eu doar vă spun. Nu voi renunța, și odată ce am terminat cu genuflexiunile, nu-mi voi cumpăra unul, ci mai multe cu același model, cu linia aceea cusută la spate ( vezi pe site la ce ma refer )
Îmi imaginam că voi poza cu el în valurile mării, dar planurile s-au schimbat și eu am ignorat total acest aspect. Briza si mirosul sărat mi-au rămas în minte și la anul promit că n-o să se mai repete. Iubesc marea și din frumusețea și calmul ei îmi încarc bateriile în fiecare an. Concluzionez că anul ăsta s-ar putea să rămân rapid fără baterii :))


 PreÈ›ul său este redus acum la jumate È™i vorba Ildei, acum e momentul să acÈ›ionăm. Vă las link direct către site!










Mulțumiri piscinei EOS Iași pentru găzduire. Nouă ne-a plăcut mult și cu siguranță vom mai merge!


Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 

 

ppt.ro

You Might Also Like