bicaz,

Mi-am potolit dorul de mare, la munte ( Outfit post )

12:57:00 Descude 0 CommentsMi-am luat o vacanță de câteva zile și am avut impresia că am fost plecată o lună. Am vrut să mă detașez de toate probleme cotidiene, plăcute și mai puțin plăcute. Și asta am făcut. Am stat departe de telefon, l-am folosit doar cu scopul de a face poze, și doar în momentele în care rămâneam fără baterie la aparatul foto. Acum că m-am întors, abia pot să îmi reintru în ritm. Tot dau vina pe oboseala acumulată pe drum, dar adevărul e că încă mă cred printre munți. Oricât de mult aș iubi marea, anul ăsta am preferat muntele. Marea e la o noapte distanță de noi, la munte ajungem în două ore. Și ca să mai potolesc dorul de mare, ne-am cazat la un hotel cu piscină. M-am bălăcit până nu am mai știut de mine, dar tot mi-a rămas gândul la mare. 
Nu intru în detalii, zic să trecem la outfit.

Fusta  |  Choies
Bluza  |  Choies
Tenesi  |  Milanoo
Ochelari  |  Ami Clubwear

 

 Ridicasem chiar înainte de plecare un colet de la poștă și am găsit în escapada noastră un moment prielnic pentru un alt outfit de postat pe blog.
Rar se întâmplă să îmi placă atât de mult articolele primite din același colet, deobicei stau ore în șir până îmi aleg ceva de pe site, citesc comentariile și analizez pozele. Chiar și așa, tot dau greș. De data asta a fost un colet cu noroc....chiar printre cele mai reușite, dacă stau să mă gândesc.
 Fustița se așează perfect, am nimerit în sfârșit mărimea și nu a mai fost nevoie de ajustări. Are o croială interesantă în partea din față și asta m-a făcut să o aleg.

Așa cum mi-am imaginat, bluzița e fără cusur. Îmi era teamă să nu fie transparentă sau să nu se așeze bine pe mine. După cum vedeți, nu e cazul,  lungimea e perfectă, iar materialul e foarte delicat. Am rămas fără ciucurei încă de la prima purtare, dar o să-i pun alții, fac parte din farmecul ei.


Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
ppt.ro

You Might Also Like