albirea dintilor acasa,

Albirea dintilor acasa cu Smile Brilliant

01:44:00 Descude 0 Comments
Mi s-a oferit oportunitatea de a încerca kit-ul de albire al dinților de la Smile Brilliant
și am fost sceptică la început. Mă așteptam să nu văd nici un rezultat, dar m-am gândit că totuși dacă încerc, nu am nimic de pierdut.
Fotografiile de mai jos arată schimbarea nuanței dinților mei. Când văd fotografii before & after, întotdeauna mă întreb dacă au fost modificate sau filtrate în vreun fel. Pot să vă asigur că fotografiile mele sunt originale și nu au suferit modificări pentru a vă arăta rezultate mai bune.
Am încercat să fac fotografiile în aceeași lumină, la aceeași oră și am ales aceleași nuanțe de ruj pentru a nu influența culoarea dinților. Pur și simplu am folosit aparatul meu de fotografiat pentru a vă arăta cum zâmbetul meu s-a îmbunătățit cu Smile Brilliant.Screenshot din filmulețul pe care l-am filmat pentru voi, la care am renunțat să îl mai public, de rușine :)). Din păcate nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea să nu fiu mulțumită de filmare și nu am pozat kit-ul înaine.Pachetul Smile Brilliant vine într-o cutie care conține tot ce iți trebuie pentru a putea începe albirea dinților acasă:

    - 3 paste de catalizator
  -   3 paste de bază
  -   2 tăvite pentru mulaj
    - 3 seringi de gel pentru desensibilizare
   -  3 seringi cu gelul de albire
   -  ghidul cu instrucțiuni
Înainte de a începe procesul de albire Smile Brilliant , asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile. Au toate materialele necesare la îndemână!

Pentru început, ne creem singuri mulajele cu tăvițele din kit. Nu e nimic complicat, pentru a face acest lucru ne folosim de cele 4 paste din kit, le mulăm pe tăviță și apoi pe dinții noștri . Două din cele 6 paste sunt în plus, pentru un posibil eșec.
Mulajele personalizate le expediem înapoi la ei și după prelucrarea lor, gutierele propriu-zise vor fi trimise la noi și din acel moment suntem gata să începem tratamentul de albire! :)

 Dacă aveți dinți sensibili, gelul pentru desensibilizare poate ajuta la prevenirea durerilor și sensibilitatea asociată cu tratamentul de albire. Tu poate nu vei avea nevoie să utilizezi acest gel, eu însă am dinții și gingiile sensibile. Oricum, nu are impact asupra procesului de albire. Procesul de albire poate fi efectuat prin lăsarea gutierelor pe dinți pentru o perioadă cuprinsă între 20 minute și 3 ore, în funcție de toleranța voastră și nevoia de albire. Puteți să vă urmați activitățile normale în timp ce le purtați, dar nu cumva să dormiți cu ele. Eu mi-am ocupat timpul, de obicei, cu vizionarea unui film sau citind o carte, uitând complet de ele.

Nu am mai încercat alte produse de albire a dinților, dar cu toate acestea, am fost plăcut surprinsă. După al doilea tratament am început să văd o diferență reală și după 8 tratamente, albirea era evidentă și am fost chiar foarte mulțumită.

AVANTAJE

    Procesul de creare a mulajelor nu a fost complicat, l-am găsit de fapt
interesant. Instrucțiunile care vin în kit  sunt foarte informative și ușor de urmat. Serviciul client oferit de Smile Brilliant a fost de asemenea, excepțional. Procesul de albire este simplu și rapid.
   Având posibilitatea să îmi pun gutierele și să-mi continui activitățile normale este un bonus.
    Rezultatele de albire sunt reale chiar la tine acasă!

DEZAVANTAJE

    Singurul comentariu negativ pe care îl pot face este legat de sensibilitatea gingiilor.
Sensibilitatea cauzată de albire chiar și cu pasta folosită pentru a desensibiliza a fost destul de aproape pentru a mă gândi serios să opresc tratamentele. Prin faptul că am folosit ața dentară înainte de albire, am fost capabilă să continui cu un disconfort minim și rezultate bune. Și nu există efecte persistente. Deci, chiar și acest aspect negativ a fost depășit.
 
Oricare ar fi motivul pentru care îți dorești dinti mai albi și luminoși, recomand Smile Brilliant. Cu ușurința de utilizare, servicii excelente oferite clienților și preț rezonabil, este cu siguranță un produs de albire al dinților de luat în calcul.     

Kit-ul poate fi achiziționat de AICI.    

Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 
Best Teeth Whitening ppt.ro

You Might Also Like