blogger,

Happiness boutique - colier statement!

07:34:00 Descude 0 Comments








Doar două vorbe să vă zic, promit că nu mă-ntind, doar e duminică la fiecare!
Dar sunt în culmea fericirii și colierul ce tocmai mi-a sosit de pe Happiness Boutique vroiam de fapt neapărat să vi-l prezint. Mi l-am ales fără să stau deloc pe gânduri, e genul de colier după care am tânjit mult timp. Mai am zeci de modele atârnate peste tot acasă, dar așa ca el, niciunul. E HUGE și tocmai asta mă satisface, dar sunt conștientă că nu va fi pe gustul tuturor. Eu îl ador exact așa cum e și cred că merge tare bine la ținutele simple, monocrome. Sunt foarte încântatâ de el, are detalii frumoase și îmi pun toate speranțele că va rămâne așa, fără să își piardă din culoare.





Coletul a fost trimis din Germania, însoÈ›it de un bileÈ›el personalizat, scris chiar în limba română ♥ Să fi fost scris de un spiriduÈ™ român? Prea e prefect!

 Am apreciat È™i rapiditatea cu care a ajuns în România, l-am ridicat chiar de la poÈ™ta normală în maxim o săptămână, È™i uite aÈ™a am scăpat de interogatoriul de la vamală.
Va apărea curând și într-o postare de tip outfit, se cere pozat :)




Dacă nu sunteți suficient de curajoase să purtați modelul meu, pe Happiness Boutique sunt o groază de modele frumușele, la prețuri mari și mici...după bugetul fiecăruia.

Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
ppt.ro

You Might Also Like