blogger,

Bluză asimetrică cu peplum și blugi rupți

01:02:00 Descude 0 Comments







 Cele mai multe dintre noi, femeile, iubim să purtăm haine cât mai confortabile ( chiar dacă de cele mai multe ori nu ne place să recunoastem asta, cine ar admite că pijamalele de exemplu, sunt căzute direct din cer? ) Iar mersul pe tocuri în fuste cât mai strâmte nu e chiar definiția comfortului. Și totuși aceste detalii fac diferența. Oamenii te privesc altfel când ești la patru ace. Acum, unii dintre voi vor spune că nu contează ce cred alții, și așa este. Tu trebuie să te simți bine cu tine, dar indiferent de situație, cred că sunteți de acord cu mine, cand ieși pe ușă dichisită și aranjată, simți că poți întoarce lumea pe dos.












Pentru ținuta de azi am ales o bluză foarte frumoasă care mă reprezintă în totalitate. Este atât de confortabilă și în același timp, foarte elegantă. Încă mai am o pasiune pentru bluzele cu peplum și cred că am ales bine, pentru că se potrivește de minune cu blugii skinny sosiți chiar în același timp .
Fiecare sezon vine cu noile tendințe și aceasta este una din preferatele mele, blugii rupți sunt în trend de mulți ani , dar cu o caracteristică specifică: acum se pune accent mai mult pe genunchi. Sunt disponibili la o scară largă în magazine cu găuri mici sau mari, dar sunt atât de ușor de făcut chiar de tine acasă, dacă îți plac proiectele DIY.








 Outfit details

Bluza cu peplum  |  Choies AICI
Blugi rupti | Shein AICI
Sandale cu platforma  | Zara




Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!



Love,D
 

  ppt.ro Avon

You Might Also Like