beauty blogger,

Fauritor de continut ◈ Concurs pentru bloggerii la inceput de drum

02:45:00 Descude 0 Comments







Decembrie 2010 - prima postare pe blog.
Am început cu un simplu tag primit de la prietena mea, Simona ( VintageLook ) și am continuat cu postări legate de pasiunea mea pentru make-up și produse cosmetice. Eram la început de drum și nu știam exact cum să postez, când, despre ce, prea scurt, prea lung. Postări care acum mă fac să roșesc.
Între timp, multe lucruri s-au întâmplat, am introdus și partea de fashion și blogul a început ușor să crească, iar de atunci lucruri frumoase se tot întâmplă.


Am învățat câteva lucruri de-a lungul anilor pe care îmi doresc să le fi știut când am început, și totuși nu cunosc încă cheia succesului. Cu toate acestea, iau acest blog foarte în serios, îl tratez ca atare și nu îl mai consider demult un hobby.

Cum obții colaborări? Asta e întrebarea arzătoare atunci când vine vorba de blogging.
Prin muncă! Mie mi-a luat mai bine de un an pana au început să îmi fie răsplătite eforturile, și am fost extrem de entuziasmată de prima colaborare.

Îți complică blogging-ul viața? Da, o face, dar în cel mai plăcut mod. Și merită. Este una din experiențele cele mai satisfăcătoare din întreaga mea viață. Însă nu e pentru toata lumea. 

Iată câteva sfaturi pe care le-am găsit utile de-alungul  acestui drum ...

  • Fiți constanți: fie că postați în fecare zi sau odată pe săptămână, fiți constanți în postări dacă doriți să creșteți numărul vizitelor;

  • Scrieți conținut de calitate și interacționați cu cititotii în mod constant; 

  • Stabiliți relații cu alti bloggeri, pe mine m-a ajutat mult și s-au legat pretenii frumoase; 

  • Fiți activi pe toate rețelele de socializare, este cea mai bună metodă de a vă promova blogul. În plus, vă ajută să vă "întâlniți" cititorii;


S-ar putea să nu culegeți roadele imediat, dar se va întâmpla în cele din urmă.

Nu renuntați. Pentru că vor fi zile în care veți dori să o faceți.Vor fi zile în care nimeni nu vă va lăsa un feedback și vă veți întreba pentru cine scrieți sau dacă vă urmărește cineva.


Regulile concursului:

Scrie un articol cu povestea blog-ului tău (de ce te-ai apuca(t) de blogging, ce te motivează, ce aduci nou, etc.) și poți câștiga o lună de consultanță gratis în domeniu: cum să postezi, când, tonul, calitatea imaginilor, cum să interacționezi cu fanii tăi, etc.

Dacă vrei să participi, trebuie să trimiți pe adresa mea de mail  mara@connectmedia.ro povestea/ideea ta. Va fi selectată cea mai faină poveste, iar fericita câștigătoare va face primii pași ca blogger cu câțiva ași în mânecă!

Perioada concursului - o lună!

Baftă :)



Elefant.ro

You Might Also Like