antiage,

Traditie, Implinire si Pasiune.Cosmetic Plant

13:24:00 Descude 0 Comments




Am promis o postare de tip outfit, și uite că vin cu ceva total diferit. Poșta română se joacă cu nervii mei și eu nu pot să fac nimic. Și totuși...să fim în continuare pozitivi :)
Aș fi vrut să testez mai mult produsele înainte să scriu ceva despre ele, dar pentru că abia așteptam să vă prezint noile creme aniversare de la Cosmetic Plant, iar coletele nu mi-au ajuns, soarta a cam decis.
Chiar dacă sunt încântată de produsele de îngrijire pe care le folosesc zi de zi, sunt întotdeauna entuziasmată să încerc ceva nou. Prin urmare, am introdus deja noile creme în rutina mea de îngrijire și câteva cuvinte aș avea să vă spun despre ele.

Compania a ales trei extracte de flori ce semnifică cele trei atribute ale Cosmetic Plant: narcisa, crinul È™i floarea pasiunii. Narcisa este floarea care transmite ideea de traditie a brandului ce a luat naÈ™tere acum 25 ani, crinul semnifică implinirea Ã®n ceea ce priveÈ™te calitatea È™i aprecierea produslor de către cliente, iar floarea pasiunii este cea care reprezinta pasiunea ce este adăugată în fiecare gamă lansata.


Traditie. Implinire. Pasiune







Crema hidratantă de zi cu extract de flori de narcisă este o cremă foarte ușoară și revigorantă, și are un miros blând, iar datorită ingredientelor pe care le conține, este calmantă și liniștitoare. De fapt, asta apreciez eu la Cosmetic Plant, ei folosesc puține ingrediente care s-au dovedit benefice pielii, fără a supraîncărca produsul cu chestii inutile.

Următorul produs este crema antirid cu extract de flori de crin care îmi place la fel de mult. Are o textură mult mai densă, iar nasul meu simte miros de scorÈ›iÈ™oară, deÈ™i nu cred că se află pe lista de ingrediente. ÃŽn mare, e un produs foarte hidratant È™i l-aÈ™ cumpăra cu drag dacă aÈ™ avea ocazia.

Ultima și preferata mea, crema antiaging de zi cu exract de floarea pasiunii. Are o textură la fel de densă și e foarte asemănătoare cu cea anterioară, dacă mă întrebati pe mine, o necunoscătoare, și are aceeași caracteristică ca celelalte două - miroase extrem de bine. Se absoarbe repede și lasă tenul catifelat și foarte hidratat.








Toate cele 3 produse nu conțin parabeni, coloranți, parafine și vor putea fi găsite în hypermarketuri, DM, farmacii și magazine naturiste din țară, dar și pe site-ul online Cosmetic Plant, timp de 6 luni.

Concomitent cu lansarea celor 3 creme aniversare, Cosmetic Plant a lansat și campaniă " Fă-o fericită ".
Poți câștiga o excursie în doi la Keukenhof ( Olanda ), cea mai spectaculoasă grădină de primăvară din lume. Pentru înscrieri, intrați pe www.fa-o-fericita.ro !
Perioada campaniei: 1 martie - 21 Aprilie




Love,D



MeliMeloParis.ro

You Might Also Like