buze rosii,

Flowing Coat ♡ Outfit

08:24:00 Descude 0 Comments





V-am mai spus că obișnuiesc să fiu vampir în timpul liber? Nu?
Ei bine, nu sunt. Dar uneori îmi place să mă îmbrac ca unul. Și-mi place să ies pe timp de noapte mai mult decât în ​​timpul zilei. Port mult negru, dantelă și piele, buzele roșii, cercei candelabru, tot tacâmul. Îmi place să beau vin roșu, iar obiceiurile mele uneori tind să fie cele ale unui nemuritor ( sau așa îmi place să cred ), așa că aș putea la fel de bine să continui să trăiesc în această minciună frumoasă, atâta timp cât îmi dă un motiv suficient să-mi folosesc imaginația.















Să revenim totuși la cele pământești și să vă zic câteva vorbe despre outfit!
Când soarele strălucește în toiul iernii, este ceva ce trebuie sărbătorit. Cel puțin pentru un blogger. Așa că am ieșit la poze, iar rezultatul e sub ochii voștri. Am iubit, iubit, iubit această combinație și dacă ne oprim puțin la palton, vă zic, mi-a depășit cu mult așteptările. Nu e suficient de gros pentru a fi purtat iarna cand e ger așa cum credeam, dar nu-i nimic, nu mai e mult și vine primăvara și-o să am suficient timp să mă satur de el. L-am comandat de aici și am văzut că e la reducere acum. M-a atras în mod special volumul din partea jos și exact cum mă așteptam, pică extrem de frumos.













Aveti link mai jos pentru toate articolele: 
H&M  Guler de blana




Nuanțe frumoase și țesături comfortabile pentru balerina din tine pentru această primăvară.  Fuste tutu și multe articole în nuanțe pastel, cam asta ne propune Choies pentru următorul sezon și pot fi comandate deja de pe site.



 Love,D



In perioada 10 - 12 Februarie, reducere de 50 % la produsele Zara! Click pe poza!
Kurtmann




You Might Also Like