choies,

Fericirea poarta tocuri

07:13:00 Descude 0 Comments







Zilele încep să fie tot mai reci. Jachetele și paltoanele vor fi peste tot, în orice moment! Ne vom acoperi picioarele și vom adăuga noi straturi. Iar eu iubesc toate aceste mici schimbări. Toamna și iarna înseamnă noi posibilități în modă, cum ar fi texturile și lungimile diferite pentru o ținută mai interesantă. Cu toate acestea, e ceva ce urăsc cu adevărat la acest sezon... soarele care apune foarte devreme. Asta înseamnă mai puțin timp pentru a face fotografii și mai puțină lumină de calitate pentru o fotografie bună, așa că de fiecare dată când începe sezonul rece, e o luptă continuă între programul meu și al prietenului meu, aka fotograful blogului.
ÃŽn acest an am decis că nu ar mai trebui să fie o problemă realizarea fotografiilor pentru blog È™i am cumpărat un aparat mai performant  pentru a putea poza chiar È™i atunci când soarele se ascunde după nori.







Totuși nu e cazul să îmi fac încă probleme. Vremea ne permite să ne păstrăm pe rafturi hainele de vară, și mă bucur. Septembrie e luna mea. Și nu vreau o lună mohorâtă.

Nici nu îmi mai aduc aminte când am postat un outfit pe blog. Nu-i nimic, revin azi cu o sugestie care ar putea fi considerată o ținută potrivită pentru balul bobocilor, că tot au început copiii școala și știu că sunt și domnișoare de liceu care mă urmăresc.
Evident, rochia este cea mai importantă parte a balului. În opinia mea, ai putea purta chiar și o salopetă elegantă, sau un combo mai trăsnit. Orice îți dorești. Dar o rochie întotdeauna dă bine. Iar această rochie mi-a sărit în ochi prin formă și culoare. Nu m-am gândit că ar putea fi confundată cu o rochie de mireasă, dar cu o pereche de pantofi potriviți, o scoatem noi la capăt.
Dacă nu ar fi fost atât de pretențioasă, aș fi purtat-o chiar și cu ghete și o jachetă scurtă de piele.









Să-mi spuneți ce părere aveți despre pantofii mei! I-am gasit AICI și mi-au captat atenția din primele secunde. Abia așteptam să-mi ajungă, îmi imaginez cu ei ținute de toamnă printre frunze colorate. A fost prima impresie care mi-au trezit-o și o să-i vedeți cu siguranță în multe din urmatoarele mele articole. Comozi și ușori și cu un toc decent de 6 -7 cm.
 La mână port brățara mea Soufeel, face parte  È™i ea din poveste!

Am și un cupon de 5% reducere pentru tine, dacă vrei și tu brățara ta!
Folosește codul BLOG5 și gata, prețul e deja redus!




Vă las mai jos link-urile cu toate articolele pe care le port:
 
Rochie | Choies
Pantofi | PinkBasis
Bratara | Soufeel







 Love,D







 ppt.ro

You Might Also Like