amiclubwear,

Rochia fluture!

00:46:00 Descude 0 Comments






A fost un moment în viața mea când nu purtam niciodată negru! O minciună gogonată, nu au existat astfel de momente niciodată :))
Am rămas întotdeauna fidela non-culorilor, iar negrul mi se potrivește ca o mănușă. Și chiar dacă pe canicula asta sunt întâmpinată cu ridicări din spârncene și întrebări legate de asta de la persoanele din jur, nimic din toate astea nu mă impresionează, ce știu ei oricum?

Bineînțeles că s-ar putea să mă vezi ocazional îmbrăcată și cu alte culori, imprimeuri sau tot felul de combinații. Ador culorile, nu glumesc, dar ce încerc să spun e ca hainele negre mă fac să mă simt incredibil de confortabil și in elementul meu. Iar uneori unele haine pe care mi le cumpăr, arată mult mai bine pe negru. Simplu!











AÈ™a că nu e de mirare că mi-am ales de AICI încă o rochie neagră, foarte delicată È™i vaporoasă, în ciuda aspectului sofisticat. Dantela e la fel de frumoasă ca în pozele de pe site, din păcate însă, mi-a fost  trimisă cu două numere mai mari, cred că aÈ›i observat asta încă de la prima poza.
Btw, o vând și o dau ieftin ( daca sunteți interesate, lasați un mesaj ).
Și-au spalat păcatele cu un costum de baie drăgălaș pe care mi l-au trimis, o să-i dedic o postare separată cu prima ocazie, nu am poze încă, dar urmeaza...


În mod normal nu aș fi accesorizat rochița, dar pentru că nu am mai avut răbdare să port colierul de pe Happines Boutique în alt context, l-am pus la gât și asta a fost, nu am mai vrut să îl dau jos. Trecând peste ironiile cu care mă ia la mișto al meu iubit, eu îl iubesc de nu mai pot ( de colier zic ).









AM PURTAT: 

Rochie  |   AmiClubwear
Pantofi  |   AmiClubwear (doar 10 $ )
Colier  |  Happiness Boutique
Bratara  |  Soufeel 






Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 



ppt.ro

You Might Also Like