auriu,

DIY Project | GOLD

10:12:00 Descude 0 Comments





Creativitatea și dorința de a fi creativ, vine și pleacă pentru mine. Există perioade când am mai multe idei decât timp (și bani), și altele, atunci când nu ma pot gândi la nici un proiect, poate dacă mă mituiți cu o ciocolată?!? Totuși, în ultima vreme am fost pe un val creativ, așa că mă țin de el, atâta timp cât durează!
Proiectul de astăzi este un altul care s-a dovedit mai bun decât mi-am imaginat (ceea ce este clar o raritate)!

După ce am făcut aceste două mici vaze, am început să caut în jurul meu pentru mai multă inspirație, în acel moment aș fi pictat orice. Si cam asta am facut :)) Cred că am creat o dependență pentru lucrurile aurii.
 





 
 Ce vă trebuie pentru acest DIY?

- un spray auriu / argintiu / orice-culoare-preferați ( aprox 15 lei )
-  recipiente goale sau vaze care nu vă mai plac + orice lucru
șor cărora vreți să le dați un suflu nou ( eu am păstrat sticlele a căror formă mi s-a părut interesantă special pentru acest proiect, o tavă pe care nu o mai foloseam, scoici și multe altele pe care nu le-am mai pozat )





Se așează obiectul pe o coală mare de hârtie, în prealabil spălat, curățat și degresat și se pulverizează direct pe obiect. Atât de simplu.
Operațiunea ar trebui să se desfășoare într-un spațiu deschis ( curte, balcon ), mirosul e foarte puternic și s-ar putea să vi se facă rău.


Acum pute
È›i să vă opriÈ›i la colÈ› de drum spre casă să vă alegeÈ›i  buchetul preferat È™i să le daÈ›i puÈ›ină viață în vazele ce tocmai le-aÈ›i decorat.
Amintiți-vă, puteți face acest lucru practic cu orice vază pe care o aveți deja în casă. Nu există nici un motiv pentru a cheltui bani în plus, dacă aveți deja obiecte agățate și stau degeaba undeva într-un dulap.

 
Cine are chef de redecorat?

Love,D


You Might Also Like