arome dulci,

Di Palomo ~ Arome dulci de struguri si smochine!

02:06:00 Descude 0 Comments


Cred că dragostea mea pentru aromele dulci și gurmande nu mai este un secret, iar gelurile de duș cât mai parfumate sunt a doua mea pasiune dupa lumânări, deși vorbesc despre ele foarte puțin aici. În general mi se pare ca nu e un subiect foarte discutat pe bloguri, nu-i așa? Poate pentru că utilizarea lor este ceva obișnuit, toata lumea face duș, e un obicei comun, dar sublim prin dulceața parfumului cu care alegi să te înconjori!
 Pentru parul meu aleg aceleași produse mereu, dar pentru corp am tot felul de geluri de duș, fresh, dulci, cremoase, etc și le schimb în funcție de starea de spirit sau de nevoile pielii mele. Deci fiecare zi are un gust diferit și e ciudat, dar e un alt ritual de-al meu care ma face fericită.  ( Fericirea stă în lucrurile mici, știți voi ) 

Până de curând nu am avut ocazia să încerc ceva atât de delicios ca gelul de duș Di Palomo cu aromă de struguri și smochine...vă spun, o nebunie!
Aceste mici descoperiri sunt perle reale și sper că vă vor stârni și vouă interesul. Nu auzim prea des de acest brand pe blog-urile de frumusețe și e păcat, sunt produse foarte bune, fără parabeni sau alte nebunii.

Este un gel de duș care miroase atât de bine ca îți vine să-l mănânce, nu alta! Dacă sunteți amatoare a aromelor dulci de struguri copți sau smochine, sigur vă va încânta; aroma sa e foarte puternică și autentică! Produsul în sine este foarte cremos, face multă spumă și nu usucă pielea. Vine dotat cu pompiță, iar recipientul este mat, un detaliu care îi oferă un aspect foarte elegant.
Care sunt gelurile voastre de duș preferate? Sun mereu în căutare de arome noi!

Love,D


 

You Might Also Like