autobronzant bun,

PRODUSE DE INGRIJIRE

06:27:00 Descude 0 Comments





La fiecare două sau trei luni, mă uit la descoperirile mele recente și la produsele de frumusețe preferate pe care le pot împărtăși cu voi și am, de obicei, o mulțime de noutăți să vă prezint, dar în ultimul timp am zis pas acestui gen de postare, în principal din cauza timpului.
Din fericire, am adunat destule pe care nu vi le-am ar
ătat, și altele pe care nu le-am menționat mai înainte, dar care îmi plac și își au locul lor în acest rezumat al meu. Sper că veți găsi la rândul vostru informații interesante care să vă conducă la urmatoarele voastre achiziții!





Dacă aveÈ›i deja tenul măsliniu, vă puteÈ›i considera norocoase, însa nu toÈ›i avem acelaÈ™i noroc.  
Exista o solutie si pentru noi, ceilalti: Gerovital Sun, emulsie autobronzantă

 După a treia aplicare am primit rezultatul dorit È™i am observat o diferenÈ›a considerabilă dintre culoarea iniÈ›ială a picioarelor mele È™i cea de acum. 
 Acum trebuie doar să o aplic de câteva ori pe săptămână astfel încât culoarea să nu se estompeze. 



 

Sunt un fan al balsamurilor fără culoare, așa cum am menționat și cu alte ocazii. Am terminat recent unul de la Sierra Bees cu aromă de rodie comandat de pe iHerb și acum mi-am cumpărat unul nou de la Maybelline, Baby Lips. Colorează buzele într-un roz subtil, dar nu mă deranjează atâta timp cât nu modifică nuanța rujului, atunci când aplic unul peste. Hidrateaza binișor!

Unul dintre anticearcanele mele preferatele este Wake Me Up, de la Rimmel London. Acoperirea este impecabilă, cu un finish fresh și sănătos.




La Aurora am văzut această pudră de la Johnson's È™i imediat mi s-a aprins È™i mie beculeÈ›ul.  





  
 E o loÈ›iune puternic parfumată, lejeră È™i nu foarte hidratantă. E o placere totuÈ™i să o foloseÈ™ti!






Nu stiu cum, dar periatul a devenit o plăcere. Se mulează perfect în mână datorită formei sale și separă fir cu fir oferind un aspect elegant părului.








Invisibobble | Nu auzisem de ele până nu le-am văzut la Georgia pe blog, foarte utile aceste elastice, nu se agață de păr, se fixează bine și nu alunecă în jos. Cât un bănuț de 50 bani, atâta sunt de mici, în poze par mai mari. 19 lei au costat ( 3 bucăți ), de pe aoro.ro le-am comandat.



Love,D

You Might Also Like