autobronzant bun,

Beauty discoveries ✿

06:27:00 Descude 0 Comments

La fiecare două sau trei luni, mă uit la descoperirile mele recente și la produsele de frumusețe preferate pe care le pot împărtăși cu voi și am, de obicei, o mulțime de noutăți să vă prezint, dar în ultimul timp am zis pas acestui gen de postare, în principal din cauza timpului.
Din fericire, am adunat destule pe care nu vi le-am ar
ătat, și altele pe care nu le-am menționat mai înainte, dar care îmi plac și își au locul lor în acest rezumat al meu. Sper că veți găsi la rândul vostru informații interesante care să vă conducă la urmatoarele voastre achiziții!
Dacă aveți deja tenul măsliniu, vă puteți considera norocoase, însa nu toți avem același noroc. În cazul meu, de obicei, îmi ia o săptămână de stat la plajă pentru un bronz subtil, iar la picioare mă bronzez cel mai greu dacă nu stau sub soare ore întregi. Cum nu am nici timp și nici răbdare, m-am dus la cel mai apropiat supermarket să caut un bronzer , asta după ce m-am documentat în prealabil. Așa am găsit produsul ideal pentru mine: Gerovital Sun, emulsie autobronzantă. Mi-a fost întotdeauna frică de loțiunile autobronzante, mă întrebam mereu dacă voi sfârși cu pete și acel aspect portocaliu care, în opinia mea, este groaznic și deloc măgulitor, dar acest bronzer de la Gerovital este progresiv, ceea ce înseamnă că se aplică în funcție de intensitatea dorită. După a treia aplicare am primit rezultatul dorit și am observat o diferența considerabilă dintre culoarea inițială a picioarelor mele și cea de acum. 
 Acum trebuie doar să o aplic de câteva ori pe săptămână astfel încât culoarea să nu se estompeze. 


 

Sunt un fan al balsamurilor fără culoare, așa cum am menționat și cu alte ocazii. Am terminat recent unul de la Sierra Bees cu aromă de rodie comandat de pe iHerb și acum mi-am cumpărat unul nou de la Maybelline, Baby Lips. Colorează buzele într-un roz subtil, dar nu mă deranjează atâta timp cât nu modifică nuanța rujului, atunci când aplic unul peste. Hidrateaza binișor!


Nu am avut niciodată probleme mari cu cercurile întunecate din jurul ochilor, dar ceva atât de simplu ca aplicarea unui anticearcăn peste ele și în zonele înalte ale feței, te poate face sa arăți că de fapt tu ai dormit cele opt ore, poate chiar mai mult. Unul dintre preferatele mele este Wake Me Up, de la Rimmel London, un anticearcăn cu consistența groasă. Acoperirea este impecabilă, cu un finish fresh și sănătos.
La Aurora am văzut această pudră de la Johnson's și imediat mi s-a aprins și mie beculețul. Nu știu cât de diferită e în compoziție de renumitele șampoanele uscate de la Batiste, dar după ce le-am încercat pe amândouă, vă garantez că fac același lucru. Mie personal îmi place mult mai mult aceasta pentru bebeluși, nu are mirosul acela înecăcios, în plus e și cu mult mai ieftină.
  
 Colecție de loțiuni de corp am pe raftul din baie. Cât mai diversificate, să am de unde alege! Cea de la Carolina Herrera am primit-o cadou la un training la care am participat în interes de serviciu, altfel nu mi-aș fi cumpărat-o. E o loțiune puternic parfumată, lejeră și nu foarte hidratantă. E o placere totuși să o folosești!
Detangler hair brush |  O odă pentru această perie, vă rog!

Nu stiu cum, dar periatul a devenit o plăcere. Se mulează perfect în mână datorită formei sale și separă fir cu fir oferind un aspect elegant părului.
Invisibobble | Nu auzisem de ele până nu le-am văzut la Georgia pe blog, foarte utile aceste elastice, nu se agață de păr, se fixează bine și nu alunecă în jos. Cât un bănuț de 50 bani, atâta sunt de mici, în poze par mai mari. 19 lei au costat ( 3 bucăți ), de pe aoro.ro le-am comandat.Love,D

You Might Also Like