botine zara,

Cel mai frumos rosu. Cel mai frumos gest

00:08:00 Descude 0 Comments Unul din lucrurile pe care le urasc cel mai mult pe timpul iernii sunt zilele cu vant, nu e nimic care m-ar putea demoraliza mai mult atunci cand vreau sa ies din casa decat sunetul fluierat al vantului ce trece prin fereastra si, chiar mai rau, atunci cand este insotit de frunze sau gunoaie. Departe de a fi romantic sau chiar placut, singurul lucru pe care vreau sa il fac este sa ma îngrop in straturile din patul meu in speranta ca maine va fi o zi mai buna, cand nu va mai fi nevoie sa-mi tin parul cu mana sau fusta sa nu zboare. Acesta cred ca este unul dintre putinele lucruri cu care toate femeile vor fi de-acord: intr-o zi cu vant cea mai buna idee e sa iti prinzi parul intr-un coc si sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa porti gloss.
Urasc zilele cu vant puternic, dar, de asemenea, imi dau seama ca ma ajuta sa apreciez lungul drum pana la destinatie si momentele petrecute la adapost.


Dar sa lasam vantul sa bata, noi sa visam la zile mai bune. Iar daca va intrebati de ce e seara in toate postarile din ultima vreme, sunt norii care imi dau bataii de cap la toate shooting-urile!
Mi-as fi dorit sa evidentiez mai mult tinuta pentru ca mi-am promis ca va fi o postare speciala, dar oricat de mult mi-am dorit, nu am prins nicio zi cu soare.
Fustita are o poveste frumoasa care ma va lega mereu de cea care mi-a daruit-o. A ajuns la mine gratie Simonei ( VintageLook ), mi-a oferit-o in cel mai deosebit mod si m-a lasat fara cuvinte gestul ei, pentru ca da, e un sentiment extrem de placut cand cineva se gandeste sa iti faca o surpriza fara niciun motiv anume. Cu toate ca simt ca nu i-am multumit suficient, sper eu ca e o postare demna de VintageLook

E o fusta speciala prin prisma povestii ei, dar e o fusta speciala la propriu. Foarte bine lucrata, dintr-un material lucios deosebit, deloc kitschos si cu cel mai frumos rosu. E clar ca imi e foarte draga! Am purtat:

Pulover: Random
Ciorapi: Gatta
Botine: Zara


Love,D


You Might Also Like