fashion,

ROCHIA MAXI - VERDE SMARALD

03:24:00 Descude 0 Comments






V-ati intrebat vreodata daca femeile de acum cateva decenii care isi petreceau ore numai cu imbracatul, incorsetatul si coafuri cat mai elaborate si-au imaginat vreodata ca un secol mai tarziu ar fi avut atatea optiuni? Am iubit intotdeauna moda din diferite epoci si uneori simt ca mi-ar fi placut sa traiesc atunci, intr-un deceniu unde totul nu era decat despre dantela, pene in par si talie cat mai mica. 
Dar in zilele stresante, pline cu lucruri de rezolvat, sunt recunoscatoare ca traiesc intr-un secol in care masculinitatea e acum unisex, ca pot sta in pijamale o zi intreaga si ca din cateva piese simple pot crea o tinuta chic. Fireste ca sunt si zile in care ma visez printesa, in rochii lungi si elaborate si atunci iau site-urile preferate la control pierzand astfel ore in sir!









Probabil va mai amintiti ca vara trecuta am avut o pasiune pentru rochiile lungi si atunci când a aparut colectia de toamna-iarna, m-am oprit direct la acest rochie. ÃŽmi place modelul, iar culoarea s-a potrivit de minune sarbatorilor ce tocmai au trecut. De fapt, rochia a fost comandata de AICI special pentru a fi purtata in seara de Craciun. 
 Pentru un look mai casual, am purtat o pereche de ghete si mi-o imaginez la fel de bine purtata si cu o jacheta neagra de piele.

Ghetele sunt excelent lucrate, captusite cu blanita prin interior si foarte comode.
StandardShoes a avut o campanie pentru bloggeri la un momentdat, am scris si un articol pe blog la momentul respectiv, e un site romanesc cu incaltaminte pentru toate gusturile.












Love,D

You Might Also Like