blogger,

Pastel, pastel everywhere!

11:51:00 Descude 0 Comments

Aceasta nu este cea mai chic, eleganta sau avangardista tinuta pe care am postat-o pe blog, dar la fel ca toti ceilalti, mai am si zile proaste cand as prefera sa stau in casa o zi intreaga in pijamale, fara make-up! 
Zile in care prefer sa trec neobservata, sa uit de tendinte si sa port pur si simplu ceva confortabil. Si apoi, o pereche de pantaloni si un pulover simplu sunt intotdeauna la indemana atunci cand se intampla ceva neasteptat si in 3 minute trebuie sa iesi din casa, dichisita. E combinatia mea preferata pentru astfel de situatii.
  M-am trezit visand la zilele mai calde si cu un pic de optimism, va veni si primavara, pentru moment insa mint green reflecta foarte bine noua culoarea din garderoba, si nici nu e de mirare. Exista ceva mai plin de speranta decat perspectiva unei primaveri timpurii? Asteptam cu nerabdare florile, caldura soarelui si aruncarea straturilor de pe noi.

Am purtat:

Pantaloni: Stradvarius via Brandcircus.ro
Pulover: Zara via Brandcircus.ro
Botine: Zara
Colier: New Look
Atat pantalonii cat si puloverasul sunt acum reduse pe Brandcircus.ro si le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase! 


Love, D.


You Might Also Like