bifazic,

Matrix Moisture Cure. Tratament bifazic

10:03:00 Descude 0 Comments



 


 Dupa multe luni in care mi-am lasat parul sa creasca pana am ajuns natural la acel efect de ombre , am avut in cele din urma o intalnire cu coafeza mea talentata. Asta-i genul acela de rasfat care recompenseaza luni si luni de eforturi in care fugi cat vezi cu ochii de raionul de vopsele numai sa nu cazi in ispita. Am ramas la ombre, dar macar acum e ombre facut de mana unui expert :). 





Ma lupt cu firele despicate inca de cand am inceput sa ma vopsesc, asa ca ma uit mereu dupa produse care pretind a repara varfurile despicate.
Matrix Moisture Cure tratament bifazic mi-a atras atentia in primul rand pentru ca e un produs profesional a carei marca stiu ca e utilizata deobicei in saloane si in al doilea rand, pentru ca e un tratament leave-in.







Cum il aplic?

Dupa ce ies de la dus, imi infasor parul intr-un prosop ca sa absoarba apa, apoi aplic bifazicul de la radacini pana la varfuri si trec cu degetele prin par. Desi folosesc o cantitate considerabila la fiecare aplicare, am observat ca nu incarca.
 Imi place pentru ca lasa parul moale la atingere si il recomand pentru cei care se lupta cu parul lipsit de viata.

 Deobicei il las sa se usuce natural si atunci cand este complet uscat, parul are o stralucire aparte si arata sanatos. Totusi nu am simtit o imbunatatire considerabila si nu am observat nicio diferenta notabila pentru un produs nu tocmai ieftin.

Are un miros subtil, usor bombonicios care insa se evapora treptat, nu persista mult.
 Recipientul este simplu si micut, ceea ce il face usor de transportat si la indemana. E dotat cu pulverizator ceea ce mi se pare foarte convenabil, iar distributia este puternica si extinsa, ceea ce face produsul usor de aplicat.







Puteti achizitiona produsul pe pe haircare.ro, site ce comercializeaza produse profesionale de par.




Love,D

You Might Also Like