anian,

Bifazic profesional reparator Marien

05:09:00 Descude 0 Comments

Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-profesional-reparator.html#sthash.IdF4Uvc7.dpuf




 Sunt probabil la fel de obsedata daca nu mai mult, de produsele de ingrijire a parului. Am fost intotdeauna dispusa sa cheltuiesc sume mai mari pentru intretinerea si mentinerea sanatatii parului meu si din punctul meu de vedere, parul este accesoriul final care te va insoti oriunde te duci, deci este important sa investim.  De-a lungul timpului, am avut ocazia de a descoperi si testa mai multe produse de ingrijire a parului. Nu toate m-au convins, dar am o lista in minte cu cele mai bune descoperiri pe care le-as cumpara oricand si cu ochii inchisi. 






Pe scurt, am un parte de un par gras cu tendinte de uscare, motiv pentru care optez neaparat pentru un produs leave-in. De aceea am foarte fericita sa incerc bifazicul reparator de la Marien, oferit de Triodeluxe. Este o gama relativ noua pe site si total necunoscuta mie si acum ca am consumat ceva din el, va pot impartasi impresiile. Bazat pe experienta mea de pana acum, ma declar multumita de cum imi lasa parul dupa ce il aplic si de starea lui in momentul acesta. Comparat cu cele de la Anian pe care le-am avut, il consider la fel de bun.



Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-profesional-reparator.html#sthash.IdF4Uvc7.dpuf
Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Sistemul de reparare a parului, special creat cu Provitamina B5, da un aspect sanatos, stralucitor si matasos parului si ajuta la pieptanarea usoara. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. Pentru uz - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-profesional-reparator.html#sthash.IdF4Uvc7.dpuf



Pulverizez din belsug pe toata lungimea parului, inainte sa il perii dupa ce ies de la dus, ajuta mult la prevenirea ruperii in exces. Lasa parul moale, e mai usor de aranjat si aluneca frumos, iar pe termen lung se presupune ca previne deteriorarea lui. Iubesc cum se simte dupa ce il aplic, cat de matasos si lucios este.
Contine Provitamina B5, dar banuiesc ca in cantitati reduse. Inca un lucru bun, se consuma greu!
Sunt super-fan al sentimentului de prospetime ce il aduce parului meu si recunosc, m-am îndragostit de acest produs si pentru mirosul sau special care persista destul de mult.
 Completeaza perfect celelalte produse ( sampon + balsam ), am ramas cu parul foarte usor si cu mult volum. A devenit eroul meu de ingrijire a parului si cu siguranta il voi cumpara de indata ce se termina. 
Singura mica problema e ca se disperseaza pe portiuni mici si uneori trebuie sa apas de foarte multe ori.

Considerand faptul ca jumatate de an nu voi mai fi nevoita sa cumpar altul si ca parul meu se simte bine, il declar un produs perfect pentru mine si cred ca merita cumparat.



Love,D
 

You Might Also Like