balsam de par,

Sampon si balsam natural de la Vervory

04:51:00 Descude 0 Comments

 




Am fost intotdeauna pro produselor naturale (masti de fata, par, etc). Uneori le fac acasa cu ingrediente pe care le am in bucatarie, uneori le cumpar. Recent insa am primit spre testare un pachet format din sampon + balsam natural cu ulei organic 100% pur din arbore de ceai de la Vervory si am vrut sa scriu cateva cuvinte despre asta.

Această gama este perfecta pentru probleme ale scalpului, indeosebi pentru mancarimi si matreata, asa ca samponul il impart cu al meu sot care se confrunta cu un scalp sensibil de cativa ani.

Primul lucru pe care l-am observat este mirosul specific uleiurilor esentiale. Iti desfunda sinusurile instant, lucru pe care eu il consider un avantaj!

Ambele produse sunt cremoase si se aplica usor pe par. Eu ma asigur ca samponul sa il aplic suficient cat sa il pot intinde pe tot scalpul, apoi masez bine de tot. Balsamul il aplic desigur doar la varfuri

După ce imi spal părul, il simt într-adevăr moale, neted și in special cuuurat. Balsamul ii ofera un plus de hidratare și finețe și ma ajuta să il pieptan foarte lin.

Produsele sunt excelente atat pentru femei, cat si pentru barbati. Iar daca aveti probleme cu scalpul, eu le gasesc foarte potrivite si merita incercate. Va spun asta pentru ca si Claudiu este foarte multumit de rezultate si am decis ca vom continua sa le cumparam atata timp cat scalpul lui va reactiona pozitiv ca si pana acum.

Daca le-ati incercat, sa imi scrieti, sunt curioasa ce parere aveti.






Detalii ambalaj:

Ideal pentru toate tipurile de par, in special pentru scalpul sensibil, problematic sau cu matreata.

Curata usor scalpul si parul fara a indeparta uleiurile esentiale naturale ale parului .

Mentine scalpul sanatos, previne aparitia cojilor si lasa parul stralucitor.

Calmeaza senzatia de mancarime a scalpului.

Caracteristici si beneficii:

Formula creata special pentru indepartarea matretii combina proprietatile antiseptice ale uleiului organic din arbore de ceai pentru eliminarea ÅŸi inhibarea reaparitiei acesteia.

Sampon unisex, poate fi folosit de intreaga familie. Potrivit pentru toate tipurile de par.

Are proprietati antiseptice, antibacteriene si antifungice care purifica parul si ajuta scalpul iritat, sensibil sau cu probleme.

Nu contine SLS, parabeni sintetici, siliconi, polisorbati, petrochimice, propilen glicol, coloranti sintetici, conservanti sintetici, ingrediente cu derivate animale.

You Might Also Like