bluza nude,

Articol cu si despre Femme Luxe

06:20:00 Descude 0 Comments

 


Duminica ne-am trezit devreme. Ne-am dorit mult sa ajungem undeva in natura sa tragem cat mai multe cadre, iar dimineata e cel mai bun moment al zilei. Mai ales atunci când vremea este asa frumoasa. Bineee, intre timp s-a facut din nou urat afara, dar vine ea si primavara noastra :)

Astazi e cu si despre Femme Luxe. Pentru ca am primit o noua comanda cu piese tare faine, 3 la numar (doua topuri si o pereche de pantaloni scurti din denim). Nu stiu cum se face, dar in ultimul timp le-am nimerit bine.  

Pantaloni scurti port ras spre deloc, dar m-am gandit ca ar arata bine cu cardigane mai subtiri sau mai groase peste. In plus, pot fi integrati in multe Festival Outfits.

Topurile cu umerii goi sunt slabiciunea mea in ultimii ani si am tot strans modele in diverse nuante. Acum mi-am ales unul negru dintr-un material satinat, dar am vazut si o rochie asemanatoare in sectiunea Bodycon Midi Dress. 

Celalalt top e tot cu umerii goi, dar mai degraba pentru sezonul estival, caci e fara maneci. E intr-o frumoasa nuanta nude si vine cu cordon in talie care poate fi legat frumos intr-o fundita. Un Milkmaid top as zice.

Daca sunteti pe stilul casual, eu zic sa aruncati mai degraba un ochi la seturile de casa cum sunt cele de aici, Grey Loungewear sau Co ord Sets.
















You Might Also Like