burgundy,

Comanda online. Haine de pe Femme Luxe

07:08:00 Descude 0 Comments



 Iarna nu imi iau foarte multe lucruri de sezon, dar primavara parca o iau razna - e deja traditie. Iar dacă ar trebui să descriu stilul pe care il abordez in general... i-as spune probabil, că e un sunt un amestec de tot si de toate. Dupa cum veti vedea din noua comanda Femme Luxe. O rochie midi cu buline, foarte frumoasa. O bluza burgundy cu fundita, un model neasteptat pentru site, un top cu peplum si cu umeri usori bufanti si o rochie dragutica, dar care din pacate e scurta tare si nu pot sa o port decat pe post de bluza. Asadar, se va bucura probabil altcineva de ea. 

Dar haideti sa vi le arat:

Dintre toate, piesa prefereta este aceasta bluza. Pe langa fundita deosebita de la baza gatului, are si volanase. Iar culoarea merita aplauze. 




Cu toate ca acum evit cat pot hainele negre, mi-a placut modelul acestui top si am cedat. In realitate e chiar mai frumos decat pe site. Umerii pot fi lasati usor in jos pe umeri, sau nu. Dupa preferinte. 

Un alt model: Milkmaid Top






O alta preferata din aceasta comanda, si cu ocazia asta vreau sa mentionez ca am facut cele mai faine alegeri de pana acum daca e sa ne referim strict la Femme Luxe. E o rochie tare draga mie si deja am purtat-o de cateva ori. Imi place lungimea, imi place imprimeul, materiarul, tot. O rochie fluida si usurica de primavara. 

Tot la capitolul confort va recomand sa cautati pe site  Co Ord Sets sau Grey Loungewear.





Rochia cu buline, scurta... de care va spuneam. Frumusica ea, cu maneci bufante si cu decolteu adanc. Daca ar fi fost cu cativa centimentri mai lunga, mi-ar fi placut mult. Un alt model de rochie: Bodycon Midi Dress





 

La cum e vremea zici ca vine toamna, nu ar parea ca suntem in mijlocul verii. Si drept sa va zic, eu am purtat zilele astea chiar si un pulover pentru femei.

Voua care va place mai mult?

You Might Also Like