bonprix,

Trei noi rochii de pe Bonprix si o palarie

09:11:00 Descude 0 Comments



 Confort combinat cu eleganÈ›a simplității, feminine, naturale, vesnice; pe scurt cateva dintre calitatile unor rochii pe care le-am descoperit recent si de care m-am îndrăgostit. Toate trei de pe un singur site, Bonprix.












Sunt tare curioasa care dintre cele trei e preferata voastra. Dar acum sa va spun eu care imi sunt preferintele si ordinea :)

Sau poate ati ghicit deja. 

Prima rochie, vaporoasa si superba din toate punctele de vedere, cea galbena cu volanase in partea de jos. Ofera o eleganta aparte si este super confortabila. As purta-o si cu o centura in talie, pentru a accentua faldurile.

Pe locul doi este cea roz. Are un aer usor vintage, umeri bufanti si lungime midi. Un model pe care nu l-am prea intalnit prin magazine, si tocmai asta imi place mult la ea.

Pe locul trei este rochia maxi cu volane la umerase. Imi place mult de tot rochita, doar ca imi este mare si de aceea a si ajuns pe ultimul loc. Noroc ca are un cordon subite in talie si o pot ajusta. 

Multe modele si culori gasiti in categoria Rochii.

Dar sa stiti ca palaria aia frumoasa si care intregeste tinuta nr 2 (cea cu rochie roz) este tot de pe Bonprix si puteti sa accesati categoria Accesorii pentru mai multe item-uri. 


You Might Also Like