afise,

Cum am decorat un perete cu postere de la Poster Store

 

Decorarea dormitorului nostru a mers foarte lent, odata ca ne-am tot schimbat ideile de cand locuim aici, dar si pentru ca, desi ma consider o persoana creativa, cand e vorba de design interior lucrurile nu stau chiar asa simplu. Cumva totul trebuie sa fie in armonie, si totul sa se potriveasca cu totul. Daca are sens ce spun. Dar cu obsesia mea zilnica pentru Pinterest am constatat cat impact pot avea tablourile pe pereti. Si boom, mi-a venit ideea. Un gallery wall. Mi-am ales toate posterele, inclusiv ramele de pe Poster Store. Sunt minunati, ma refer la oamenii din spatele site-ului, ei fac toata munca grea, voua nu va ramane decat sa va bucurati de partea distractiva de a adauga modele in cos.

Peretele pe care am ales sa il decorez eu se afla chiar in fata patului. Sa ma pot bucura de priveliste in fiecare dimineata. Am mers pe nuante de roz, iar florile mele preferate se afla acum chiar in fata mea indiferent de anotimp. Personal am vrut sa merg pe o singura tema - Postere Natura, dar cred ca merg de minune alaturate si diverse culori, portrete, peisaje. Depinde doar de voi si de preferintele voastre.







La Poster Store puteti gasi postere si rame cu design scandinav trendy la preturi accesibile. Categoriile sunt pentru toate gusturile si de retinut ca in fiecare marti se lanseaza cate o colectie noua. 

Toate posterele sunt tiparite pe hartie de inalta calitate produsa in mod sustenabil.

Puteti gasi pe site exemple de pereti decorati cu posterele lor si va puteti inspira oricand de acolo daca nu prea stiti excat ce va doriti. Cam asa am facut si eu. 

Deci ce mai asteptati? Daca aveti cateva modele la care visati, nu asteptati sa se puna praful pe ele. Agatati-le pe perete, nu dureaza deloc, iar rezultatul final chiar merita. 

Sper ca aceasta postare v-a fost pe plac si v-a oferit putina inspiratie sau curajul de va crea propriul gallery wall.


You Might Also Like