blogger iasi,

Piese vestimentare de pe Femme Luxe

05:09:00 Descude 0 CommentsNu stiu cum au trecut anii, dar descude.com - micul meu proiect - acum câteva săptămâni a împlinit 10 ani. In toti anii astia de nenumărate ori am vrut să renunț la tot, să șterg toate articolele și fotografiile, să închid toate ușile, să încep din nou. Acum 10 ani, pentru prima dată am deschis fereastra acestui minunat blog pentru a scrie pentru mine, dar si pentru voi și nu mi-am imaginat cât de mulți oameni dragi, proiecte interesante și oportunități plăcute imi vor aduce acest blog modest. Și totuși, blogul e doar un blog, si printre altele, mi-a fost un profesor excelent. El m-a învățat să nu-mi fie frică, să nu mă îndoiesc, să cred în mine, în puterea mea, să cred că totul este posibil. Acum 10 ani nu eram mamă, nu-mi pictam buzele in rosu și  nu purtam rochii. Toată viața mea s-a schimbat aici, puțin câte puțin. Nu știu de ce, dar dintr-o dată am vrut să împărtășesc asta cu voi. Mulțumiri pentru o cantitate incredibilă de cuvinte frumoase și critici constructive, pentru sprijin și pentru sentimentul că nu e in zadar. Sunteti cei mai faini.

Si continui povestea azi, acum... cu cateva poze de tip outfit si pe parcurs va voi povesti ce si cum. Item-uri alese de pe site-ul Femme Luxe, foarte faine de altfel.


Mom Jeans. Atat de faini, va zic. Am avut norocul sa ii nimeresc ca si marime si ii tot port de cand i-am primit. I-am avut cu mine in Viena, dar a fost atat de frig si nu am poze de acolo.

Fusta mini, aspect din denim cu talie inalta. E suuuper, suuper versatila, imi place mult.
Rochia rosie, o nebunie. Material de foarte buna calitate, croiala flatanta, imi place mult cum urmeaza linia corpului. Umerii goi sunt preferatii mei, iar acest model mi-a placut tare mult.
Mai multe modele puteti gasi in categoria One Shoulder dresses

O alta rochie, ceva mai sexy. Neagra, mini, se aseaza frumos.
E subirica si are un material fain, finut.
Mai multe modele in categoria Slinky mini dresses


Alte item-uri care mi-au atras atentia gasiti in link-urile de mai jos:You Might Also Like