blogger iasi,

Piese vestimentare de pe Femme Luxe

05:09:00 Descude 0 Comments



Nu stiu cum au trecut anii, dar descude.com - micul meu proiect - acum câteva săptămâni a împlinit 10 ani. In toti anii astia de nenumărate ori am vrut să renunÈ› la tot, să È™terg toate articolele È™i fotografiile, să închid toate uÈ™ile, să încep din nou. Acum 10 ani, pentru prima dată am deschis fereastra acestui minunat blog pentru a scrie pentru mine, dar si pentru voi È™i nu mi-am imaginat cât de mulÈ›i oameni dragi, proiecte interesante È™i oportunități plăcute imi vor aduce acest blog modest. Și totuÈ™i, blogul e doar un blog, si printre altele, mi-a fost un profesor excelent. El m-a învățat să nu-mi fie frică, să nu mă îndoiesc, să cred în mine, în puterea mea, să cred că totul este posibil. Acum 10 ani nu eram mamă, nu-mi pictam buzele in rosu È™i  nu purtam rochii. Toată viaÈ›a mea s-a schimbat aici, puÈ›in câte puÈ›in. Nu È™tiu de ce, dar dintr-o dată am vrut să împărtășesc asta cu voi. MulÈ›umiri pentru o cantitate incredibilă de cuvinte frumoase È™i critici constructive, pentru sprijin È™i pentru sentimentul că nu e in zadar. Sunteti cei mai faini.

Si continui povestea azi, acum... cu cateva poze de tip outfit si pe parcurs va voi povesti ce si cum. Item-uri alese de pe site-ul Femme Luxe, foarte faine de altfel.


Mom Jeans. Atat de faini, va zic. Am avut norocul sa ii nimeresc ca si marime si ii tot port de cand i-am primit. I-am avut cu mine in Viena, dar a fost atat de frig si nu am poze de acolo.





Fusta mini, aspect din denim cu talie inalta. E suuuper, suuper versatila, imi place mult.




Rochia rosie, o nebunie. Material de foarte buna calitate, croiala flatanta, imi place mult cum urmeaza linia corpului. Umerii goi sunt preferatii mei, iar acest model mi-a placut tare mult.
Mai multe modele puteti gasi in categoria One Shoulder dresses





O alta rochie, ceva mai sexy. Neagra, mini, se aseaza frumos.
E subirica si are un material fain, finut.
Mai multe modele in categoria Slinky mini dresses






Alte item-uri care mi-au atras atentia gasiti in link-urile de mai jos:



You Might Also Like