beauty,

Achizitii de pe Femme Luxe

04:07:00 Descude 0 Comments




ÃŽmi place să fac cumpărături. S-ar putea să fi aflat asta deja despre mine. ÃŽmi place, de asemenea, să cotrobai prin sh-uri È™i imi petrec multe după-amiezi asa, cautand printre rafturile magazinelor locale. ÃŽmi plac hainele È™i mă simt frumoasa cand le port, citesc zeci de bloguri de fashion în fiecare săptămână si mănânc pe paine nenumărate conturi de Instagram în fiecare lună. 
Creierul meu este plin de produse și prețuri, îmbrăcăminte și accesorii. Urmaresc o mulțime de magazine inclusiv online. Cu toate astea, am reușit un lucru important, sa nu mai cumpar impulsiv. Iată cum:

1. Mă întreb mereu: "iti vei mai dori lucrul asta în trei săptămâni?"
Impulsul de a cumpără poate fi distractiv pe moment, dar momentul trece. Și dacă zile sau săptămâni mai târziu apare o clipă de remușcare in mintea mea, toată distracția asta dispare. Deci, încerc să mă gandesc în viitor și la cum mă voi simți în legătură cu impulsul de a cumpăra lucruri si lucruri.
Iar in cele mai multe cazuri, văd atât de clar că elementul în cauză va fi uitat pe unul din rafturi si se va pune praful ca pe restul. 


2. Cumpărarea lucrurilor care chiar seamănă cu piesele pe care le dețin deja este pur și simplu risipă. Deci, sunt foarte atenta si mă întreb: "Îți place asta pentru că ti se potriveste sau pentru că are aspecte comune cu alte piese pe care le ai acasa in garderoba? "


Mă mai întreb: "Unde vei purta aceasta piesa?"
Eu cred in practica de a-ti imagina cel putin trei tinute potentiale pentru fiecare element nou cumparat. Nu trăiesc într-o tara ploioasă, așa că cizmele de la Hunter sunt aproape inutile pentru mine. Întâlnirile mele sunt practic toate amicale, deci costumele sunt o pierdere de bani pentru mine. În afară de propriul meu confort și preferințe estetice, încerc să înțeleg contextul. Unde voi purta această nouă achiziție? O zi de birou? Sfârsit de weekend?

Cu astea in minte, functioneaza mereu. Si asa am ajuns in punctul in care am un dulap cu piese pe care stiu sigur ca le port. Si iata ca am ajuns la patru noi achizitii de pe Femme Luxe pe care le-am indragit pe loc si m-am gandit in avans unde le pot purta, se potrivesc cu ce am deja, samd.

Rochia din tricot e super potrivita acum in ianuarie-februarie, e groasa, calduroasa si are o culoare tare placuta. Ziceti voi daca nu e asa. Dar daca preferati ceva mai subtire sau mai sexy, ma gandesc la un model de tip bodycon dress. 

Sacoul negru este un model practic, care poate fi purtat atat cu jeans cat si cu ceva mai elegant. O recomandare ar fi un bodysuit. Merge elegant pe dedesupt si ofera un aspect tare fain, sunt convinsa.

Salopeta este o idee minunata pentru o petrecere sau un eveniment mai special. Mai multe modele gasiti in categoria Jumpsuit

A ramas la final rochia asimetrica. Eleganta si sexy. Se aseaza excelent pe corp. Subtirica pentru o vreme de iarna, dar vine ea si vremea buna.  
Toate pozele le gasiti mai jos:










You Might Also Like