bereta,

Full outfit Bonprix

07:09:00 Descude 0 Comments





Și uite ca iarna tocmai s-a transformat în primăvară și dintr-o dată am ajuns să respir aer cald în locul cristalelor de gheață, dar toata fericirea consta in faptul ca mi-am aruncat toate paltoanele si gecile groase in cutii si am facut in sfarsit loc celor mai subtiri .
Oh Happy Spring Awakening!







Astăzi vreau sa va arăt o cale foarte simplă de a integra această frumoasa rochie tip pulover în propria ta garderoba - cu niste simple accesorii.

Iat-o. Tinuta mea atât de confortabila și care mai tine si de cald, dar încă feminina... rochia fiind accentuata cu o centura in talie. O necesitate atunci când vine vorba de rochii de tipul asta. In plus, rochia vine cu un avantaj. Are guler, așa că o eșarfă nu este absolut necesar, ceea ce e super.











Outfitul este realizat din piese exclusiv de pe Bonprix. Asta inseamna ca da… bereta, rochia, ghetele si inclusiv ciorapii sunt de pe acelasi site. Mai mult decat atat, mi-a placut atat de mult tocul ghetelor negre incat le-am vrut si pe cele maro. Stiu ca le voi purta pana se vor strica, in plus au fost la super pret...super pont. Au costat doar 49 lei. Haa, v-am zis :)

Detalii outfit:


You Might Also Like