bb cream,

Produsele Farmasi - Review

05:34:00 Descude 0 Comments






Recent am primit un portfard cu produse de la Farmasi. Si stiti ce, e un brand care stie exact ce isi doresc femeile. ÃŽn special eu. Ei mă cadorisesc mereu cu daruri faine, în pachete frumoase. Sunt produse cosmetice care mă ajută să mă simt bine in pielea mea. 







Nopti scurte, somn intrerupt, ochi mici, stiti deja. Cand jonglezi cu mai multe vieti (blog, copil, casa si viata personala ) ne lasam coplesiti de lucrurile pe care le avem de facut si calitatea odihnei noastre are de suferit. Dar produsele de make-up sunt intotdeauna acolo sa ne salveze. Indeosebi un concelear bun. 
Cu o acoperire mare, concelear-ul de la Farmasi mi-a lasat o impresie foarte buna. Nu se strange, nu usuca zona ochilor... big like. E un produs fain.

Ojele Farmasi sunt prezente in colectia mea de ani buni. Au nuante foarte frumoase, iar preturile sunt mici, mici.

BB Cream-ul din pacate este prea inchis pentru mine, dar l-am testat pe incheietura si pare un produs bun. Cremos si cu acoperire medie, cred ca mi-ar fi placut mult.

Si a ramas mascara pe final, pe care nu am reusit inca sa o testez, dar daca e sa iau in calcul forma periutei eu zic ca o sa fim prieteni buni.

Asa ca, daa... recomand cu drag produsele Farmasi si astept si parerile voastre, chiar sunt curioasa ce ati incercat sau ce va place cel mai mult din gama lor de produse.



You Might Also Like