blogger,

Nonculoare. Cu Bonprix

13:24:00 Descude 0 Comments






Care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață?
La urma urmei, eu sunt un blogger de modă. Se presupune că aparțin uneia dintre speciile cele mai materialiste de pe această planetă și este adevărat - îmi plac lucrurile frumoase... mult. Inima mea e BUM când descopăr o geantă de care am impresia că nu pot trăi.
Cu toate acestea, cât de puțin contează aceste lucruri în comparație cu cele care chiar merită cu adevărat?
Doar imaginați-vă singuri într-o cameră încuiată plină de lucruri, cele mai multe dintre ele cu utilitate îndoielnică. Cum v-ați simți? Cred că m-aș simți mizerabil după un timp foarte scurt.
La urma urmei, oamenii de lângă noi sunt tot ceea ce avem cu adevărat. Să-i prețuim pe cei dragi și nu uitați niciodată: nu am fi nimic fără ei. Chiar și noi, bloggerii de moda, care suntem adesea considerați oameni superficiali.




 


Să ne întoarcem pentru puÈ›in la lucrurile materiale, pentru că am să vă zic două vorbe despre outfit. ÃŽmi place negrul, am zis asta de multe ori. ÃŽmbrăcată în negru, mă simt relaxată. Elegantă. Iar uneori chiar nu vreau să mă ascund în spatele unor culori îndrăzneÈ›e. Negrul este al meu È™i suntem prieteni.

Iar Bonprix, la fel ca toate site-urile, nu a scăpat necotrobăit, am mers țintă la secțiunea pentru femei și am selectat culoarea dorită. Și nu mi-a fost greu deloc să aleg două piese pe gustul meu. Ambele sunt disponibile pe site în secțiunea Bluze, respectiv Fuste, alături de multe alte modele pentru toate gusturile.






Outfit format din:

Bonprix ☆  Fustă
Bonprix ☆ Bluză dantelă
Amiclubwear ☆  Sandale

You Might Also Like