blogger,

SOS Collections | Accesorii din piele

09:26:00 Descude 0 Comments





Momente speciale cu accesorii minunate. SOS Collections








Da, m-am îndrăgostit de accesoriile astea atât de controversate numite harnașamente.
La început e posibil să te gândești că sunt dintr-un alt film. Și da, te înteleg, dar dacă treci peste prejudecăți, descoperi cât de fun e să le porți. Pentru că acest tip de accesoriu nu doar îți accentuează talia într-un mod frumos, ci îți actualizează orice ținută la un preț redus.
Poti să le arunci peste rochii, tricouri, pulovere È™i chiar sacouri. Le văd ca pe un mod unic de accesorizare È™i arată într-un mare fel. Sort of like a body chain but to the next level.

Iată doar câteva din exemplele mele!














Dacă doriți să evitați un look prea dur, sau sunteți mai rezervate, puteți să le expuneți doar un pic, de sub tricou sau chiar cămașă. Așa cum am procedat eu:








Harnașamentele au fost notate cu ceva timp în urmă pe o listă de dorințe alături de alte nimicuri, și acum dacă stau să mă gândesc, cred că am avut un moment în care m-am întrebat dacă le-aș putea purta vreodată, sau vor sfârși ca multe altele, în grămăjoara de alegeri proaste. Cu toate acestea, temerile mele au dispărut complet de îndată ce am primit coletul de la SOS Collections. Minuțios lucrate, m-au cucerit pe loc.





Pe lângă harnașamente, Dragoș Aiacoboaie, cel care creează aceste minunații, mai realizează chokere, curele, accesorii pentru mâini sau picioare, și toate sunt din piele. Sunt disponibile pe mai multe mărimi sau nuanțe, în funcție de preferințe. Eu zic că merită să aruncați un ochi pe întreaga colecție.









Sfatul meu: purtați-le cu stil. Și în așa fel încât să arate ca un accesoriu fashion, nu unul pentru dormitor.


PS: Pentru că știu că voi primi întrebări despre pantofii ăștia frumoși, îi găsiți pe Amiclubwear.

Concluzionând, de când le-am primit, eu port aceste accesorii aproape tot timpul în funcție de ținută, mai mult sau mai puțin.

Deci simțiți și voi dragostea?


You Might Also Like