beauty,

Pasteluri si o noua colaborare cu Bonprix

09:40:00 Descude 0 Comments

Din fericire, vremea pare să fie în sfârșit de partea noastră.  Sunt mereu happy când reușesc să prind acele frumoase raze de soare și în poze. Lumina este un lucru pe care am învățat să-l apreciez într-un mod cu totul diferit de când am început acest blog. Ea face diferența și stabilește starea de spirit pentru întreaga ședință. De asemenea, încerc să petrec cât mai mult timp în aer liber , când e lumină afară. Atât de importantă pentru întreaga noastră stare de spirit.
Întotdeauna am iubit sandalele cu toc mic și gros, iar modelul pe care îl port azi în poze flatează orice picior într-un fel sau altul, și face ca fiecare pas să pară elegant, dar totuși confortabil. În ochii mei, sunt niște sandale perfecte pentru orice ținută estivală. De fapt, mi-ar plăcea să le am și într-o nuanță nude sau chiar o culoare aprinsă, cum ar fi roșu sau galben, de exemplu. De pe Bonprix le am și la secțiunea Sandale am văzut o sumedenie de alte modele, care mai de care.


Tot de pe același site, dar la secțiunea Ceasuri, am găsit și ceasul pe care îl port la mână de o săptămână incontinuu. După cum se poate vedea, rozul ăsta pastel îi oferă un aspect romantic, dar imaginați-vă cât de bine ar putea arăta cu un simplu tricou alb, mânecile suflecate, o pereche de blugi și brățări multe, stivuite lângă acesta. Pot să îl văd și la o ținută elegantă, cu un sacou negru cambrat și cu o fustă conică. De fapt,  l-aș putea asorta la orice.

Povestea blugilor, într-o altă postare...

Outfit format din:

Twinkledeals ♥  Top asimetric
Rosegal ♥  Jeansi negri
Bonprix ♥  Sandale
Bonprix ♥  Ceas
Rosegal ♥  Ochelari de soare
SOS Collections ♥  Harnașament

Also, you can find some items like denim midi dress here.

You Might Also Like