beauty,

Pasteluri si o noua colaborare cu Bonprix

09:40:00 Descude 0 Comments





Din fericire, vremea pare să fie în sfârÈ™it de partea noastră.  Sunt mereu happy când reuÈ™esc să prind acele frumoase raze de soare È™i în poze. Lumina este un lucru pe care am învățat să-l apreciez într-un mod cu totul diferit de când am început acest blog. Ea face diferenÈ›a È™i stabileÈ™te starea de spirit pentru întreaga È™edință. De asemenea, încerc să petrec cât mai mult timp în aer liber , când e lumină afară. Atât de importantă pentru întreaga noastră stare de spirit.








Întotdeauna am iubit sandalele cu toc mic și gros, iar modelul pe care îl port azi în poze flatează orice picior într-un fel sau altul, și face ca fiecare pas să pară elegant, dar totuși confortabil. În ochii mei, sunt niște sandale perfecte pentru orice ținută estivală. De fapt, mi-ar plăcea să le am și într-o nuanță nude sau chiar o culoare aprinsă, cum ar fi roșu sau galben, de exemplu. De pe Bonprix le am și la secțiunea Sandale am văzut o sumedenie de alte modele, care mai de care.


Tot de pe acelaÈ™i site, dar la secÈ›iunea Ceasuri, am găsit È™i ceasul pe care îl port la mână de o săptămână incontinuu. După cum se poate vedea, rozul ăsta pastel îi oferă un aspect romantic, dar imaginaÈ›i-vă cât de bine ar putea arăta cu un simplu tricou alb, mânecile suflecate, o pereche de blugi È™i brățări multe, stivuite lângă acesta. Pot să Ã®l văd È™i la o È›inută elegantă, cu un sacou negru cambrat È™i cu o fustă conică. De fapt,  l-aÈ™ putea asorta la orice.

Povestea blugilor, într-o altă postare...









Outfit format din:

Twinkledeals ♥  Top asimetric
Rosegal ♥  Jeansi negri
Bonprix ♥  Sandale
Bonprix ♥  Ceas
Rosegal ♥  Ochelari de soare
SOS Collections ♥  HarnaÈ™ament

Also, you can find some items like denim midi dress here.

You Might Also Like