dureri articulatii,

Beauty Help by Zenyth. Supliment alimentar cu acid hialuronic si colagen

10:08:00 Descude 0 Comments
Expresia " frumusețea vine din interior " nu se referă numai la atitudinea cuiva. Îmbunătățirea sănătății interne poate avea un efect fizic fantastic asupra sănătății pielii. În timp ce aveți grijă să utilizați produse naturale de îngrijire a pielii, puteți include cu ușurință și suplimente în rutina voastră. Aproape toate deficiențele sunt legate de frumusețîntr-un fel, deci primul pas ar trebui să fie acela de a repara ceea ce este în interior.

Actul de a lua suplimente este cam ca și ața dentară: ambele recomandate de profesioniști, dar uitate undeva pe o noptieră de cele mai multe ori. Poate pentru că există prea puțină satisfacție instantanee de la ambele.


Am testat 20 de zile Beauty Help by Zenyth, un supliment alimentar sub formă de pudră pentru shake-uri, o combinație de colagen, acid hialuronic, ceramozide, resveratrol, coenzima Q10, astaxantină și alți antioxidanți puternici, în doze mari, terapeutice, și am fost încântată de rezultate. Deși nu am văzut neapărat o schimbare majoră asupra tenului meu, am observat că articulațiile mele ( acolo unde am cele mai mari probleme de câțiva ani ) erau mai puțin rigide și dureroase, aveam mai multă energie dimineața ( mai puțin obosită ), părul meu a început să nu mai pară fragil și deteriorat ( a fost în declin de când m-am decolorat - deși îmi este din ce în ce mai dor de blondul meu ) șîn timp ce unghiile mele păreau un dezastru natural, acum văd o îmbunătățire majoră pe care nu fusesem capabilă să o realizez numai cu produse pentru uz extern. Deci, all-in-all, o experiență pozitivă ( deși aș sugera să faceți o cură completă - minimum 3 luni - pentru a vedea mai multe rezultate ).

Cum se administrează? Simplu, adăugat în shake-uri, sucuri de fructe, ceai, sau chiar simplu, amestecat cu apă. Varianta mea a fost cu gust de căpșuni, dulce acrișor, foaaaarte bun. 
  
Dezastrul de care vă spuneam:

Dacă nu știți sigur cum sau dacă aceste suplimente funcționează, veti simți că faceți o schimbare prin administrarea lor, cu siguranță.

Și nu uitați, frumusețea vine din interior!

You Might Also Like