2015,

Shopador | O aplicatie pentru iubitorii de fashion

02:14:00 Descude 0 Comments


De regulă nu petrec mult timp pe telefon. Am câteva aplicații pe care le utilizez constant și îmi sunt utile, în rest smartphone-ul meu e gol. Le evit atât cât se poate pentru că recunosc, sunt tentante și
cea mai mare problemă e că odată ce ai dat de gustul lor, ai uitat de tine. Mai ales atunci când vorbim de o serie nesfârșită de aplicații disponibile pentru noi. Acum există o aplicație pentru orice. Chiar citeam recent despre o nouă aplicație pe care o conectezi la periuța ta de dinți și iți spune exact unde ar trebui să insiști, dacă te-ai spălat bine, etc.

Nu pot să neg că nu am favoritele mele, prefer însă să nu exagerez. Îmi place să mă relaxez pe Instagram și Pinterest, dar cu anumite limite. Norocul meu e că îmi las telefonul pe unde apuc și îmi aduc aminte de el abia când îl aud sunând.

Există însă și aplicații care sunt utile, practic asta ar trebui să fie scopul lor. Eu tocmai am descoperit una și am și instalat-o pe telefon. Fără alte formalități, vă fac cunostință cu Shopador! Cu această aplicație vei afla tot timpul ce reduceri și promoții au loc în lumea magazinelor de haine online din România.

De ce ar trebui sa ai aceasta aplicatie instalata pe telefon:

-  pentru că ai la dispoziție o listă întreagă cu cele mai tari magazine online de fashion din România;
-  pentru că afli primul /prima când acestea au campanii promoționale atractive;
-  pentru că poți trimite știrile importante și prietenilor prin Whatsapp, Facebook sau Twitter;
- pentru că poți urmări doar magazinele preferate, adăugându-le la favorite;

Iar ce e interesant e că te poți bucura de toate într-o singură aplicație. Îți poți lua adio de la zecile de mail-uri care îți umplu căsuța cu informații inutile și nici nu mai e nevoie să te abonezi la fiecare site în parte pentru a fi la curent cu ofertele lor.
Eu mi-am creat deja o listă cu magazinele favorite și aștept cuminte notificări legate de oferte și promoții!
O ofertă bună pentru rochii de seară, dacă s-ar putea! Mă pregătesc deja pentru noaptea de Revelion! :)
Spor la descarcat :)


Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,DANSWEAR.ro

You Might Also Like