beauty,

Talismane de Crăciun | Soufeel

01:35:00 Descude 0 Comments




Nu știu la voi cum e, dar la noi orașul și-a pus deja rochie de sărbătoare. Au mai rămas două-trei frunze în copaci pe care le observ de la fereastra mea, în rest orașul își pierde treptat culorile de toamnă. Străzile sunt magnific de frumoase! Decorațiunile omniprezente oferă nuanțe calde chiar sub cerul cenușiu, iar luminițele sunt magice.
Astăzi am împodobit și noi brăduțul. Am vrut să ne bucurăm de el cât mai mult și nu am mai așteptat Ajunul. Lipsește zăpada, dar nu mi-e dor de temperaturile reci.
Pentru un cadru de poveste, mi-a împletit mama papucei de casă festivi, iar eu îmi beau ceaiul din cănița cu Moș Crăciun. În plus, zilele astea mi-a făcut poștașul o bucurie și mi-a adus direct la ușă brațara mea Soufeel cu talismane din colecția de Crăciun, comandată special pentru a mă bucura de ea toată luna Decembrie. Acum chiar sunt pregatită pentru Moș Crăciun.









Sunt foarte mulțumită azi, așa cum am fost tot anul, de colaborarea cu Soufeel. Mi-au trimis tot ce mi-am dorit și pe lângă talismanele pe care mi le-am ales în decursul unui an întreg, ei au fost darnici și mi-au pus și câte o brățară pentru fiecare colet. De data asta mi-am dorit una fixă și îmi place mult mai mult decat cea clasică, flexibilă. Sistemul de deschidere e mult mai simplu, detaliu care mi-a plăcut foarte mult. Acum sigur nu-mi mai rup nici măcar o unghie :)


Voi probabil știți deja despre acest brand, au o gamă largă de talismane, deci ai de unde alege , dar ce-mi place cel mai mult sunt prețurile accesibile și aspectul lor.

Îi menționez mereu când sunt întrebată de idei de cadouri pentru că știu sigur că la rândul meu aș sări în sus de fericire dacă aș primi un astfel de dar!









 Link  către talismanele alese de mine:
1. Om de zăpadă
2. Ghetuță
3. Căsuța nu mai este pe stoc
4. Renul cu Moș Crăciun

Mai multe modele de talismane festive AICI

Toate bijuteriile Soufeel sunt realizate din argint 925. 
 Fiecare piesă vine împachetată separat în pungi de plastic mici, apoi plasate într-o frumoasă cutie de bijuterii Soufeel, înfășurată într-o folie cu bule, iar apoi plasată în interiorul unei cutii in perfectă siguranță.
Soufeel oferă transport gratuit la comenzile ce depășesc 50 $ și se pot returna în decurs de un an în cazul în care vă răzgândiți.



Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!



 Love,D

ANSWEAR.ro

You Might Also Like