beauty blogger,

Herbagen. Lotiune de corp si masca de mar cu ulei de macadamia

08:29:00 Descude 0 Comments

Am folosit în trecut produse marca Herbagen și am rămas cu amintiri plăcute, iar produsele primite recent spre testare au venit ca o confirmare. Iubesc produsele lor si când mi se face dor de o aromă delicioasă, imediat îmi aduc aminte de ei. Când mi le cumpăr eu, mă ghidez după arome. Acum, că au ales ei pentru mine, au reușit să-mi facă o surpriză plăcută. Loțiune de corp și mască de păr, ambele cu ulei de macadamia.

Sigur am mai menționat că ador produsele pentru hidratarea corpului. În mod deosebit pe cele cu arome speciale. E un pas peste care nu sar niciodată și le aplic cu sfințenie seară de seară, după duș. Cu toate că mai am câteva loțiuni de corp desfăcute pe care le folosesc în prezent, încă una în plus nu m-a lăsat rece. Și cum ar fi putut? Are ulei de macadamia și unt de shea în compoziție, ambele în capul listei de ingrediente. Iar mirosul e divin. În plus, vine ambalată într-un tub de plastic cu pompiță. Un detaliu practic pe care nu ai cum să nu-l apreciezi . Hidratează foarte bine, iar mirosul persistă ore bune.


Am mai vorbit pe blog despre părul meu, dar ca o mică recapitulare: este ondulat, cu firul aspru și ușor uscat spre vârfuri. E moale doar dacă aplic tratamente și uleiuri speciale, dar nu e un fenomen care să dureze mult.
 Ca de obicei, folosesc șampoane normale, nimic deosebit, și le schimb constant ca să nu mă plictisesc. În schimb, aloc mai mulți bănuti măștilor de păr și tratamentelor. Pe părul meu, ele sunt cele care fac diferența.
Deci vă puteți da seama că m-au nimerit bine de tot cu masca de păr pe care mi-au trimis-o. Este un produs cu o consisteță foarte densă și are un miros minunat care se simte și în păr. Îmi place să o aplic cu generozitate, evitând rădăcinile, pe părul umed, după șamponare și clătire, apoi o las să acționeze câteva minute cât mă ocup de restul corpului. Descurcă părul imediat și îl lasă fin, iar după uscare, părul arată sănătos și plin de viață. 

Dacă vă întrebați de unde le puteți lua, ele se gasesc peste tot în marile magazine și farmacii, dar și online AICI ( cred ca e varianta cea mai simplă )!

Kurtmann 


Dacă vreți să fiți mereu la curent cu postările, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook! 


 Love,Dppt.ro

You Might Also Like