31 octombrie,

Caesars Delight | Costum de Halloween

02:48:00 Descude 0 Comments
Ei bine, a venit iar momentul să ne costumăm. Sau mă rog, cine obișnuiește. Nu e genul meu, dar dacă ar fi să ies la un suc cu prietenii, aș purta o mască pe față, un voal, o pălărie mai interesantă, oricum ceva confortabil, însă nicidecum un costum de ansamblu. Sunt mai degrabă acea persoană care întotdeauna apreciază costumele purtate de alții și aplaudă curajul lor, în timp ce în capul meu sună continuu " Mulțumesc lui Dumnezeu că am preferat să port doar o perucă colorată!
Cu astea în minte am plecat din start când mi s-a propus să îmi aleg un costum de Halloween de AICI.

 Și apoi mi-am adus aminte că mi-a spus cineva recent să accept orice provocare, cu atât mai mult dacă e ceva legat de blog. M-am gândit serios la asta și mi-am dat seama că nu am nimic de pierdut. Și uite-așa m-am răzgândit, am rasfoit tot site-ul până m-am hotărât și până la urmă s-a dovedit chiar o experiență frumoasă, și am constatat că e un alt mod de a-ți condimenta ziua. Rezultatul îl vedeți și voi mai jos!


 

Ședința foto a fost amuzantă și mai presus de toate m-a făcut să mă reîntorc pentru câteva minute în copilarie, când probabil aș fi fost în al nouălea cer.

Rochia poartă și un nume drăguț - Caesars Delight - și vine la set cu pelerina și un accesoriu pentru păr. Materialul este fin și tinde să se șifoneze un pic, dar e moale, dansează în jurul meu și e mătăsos fără a fi pretențios. 

 

Costumul poate fi comandat de AICI, dar dacă aveți altceva în minte, pe site găsiți zeci, sute de modele, acum la prețuri foarte mici! 
Brățara de la mână e de pe BornPretty Store și la orice comandă de pe site-ul lor, aveți un discount de 10%. Codul de reducere este EMTT10.

Kurtmann


Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,DAvon

You Might Also Like