2015,

C&A The Denim

03:43:00 Descude 0 Comments
Găsirea perechii ideale de jeans poate fi o provocare mai ales pentru femei, fiecare tip de siluetă având nevoie de un tipar special pentru ca celebrul material să se transforme în perechea de jeans perfectă.

Vestea bună e că noua colectie C&A The Denim oferă o gamă extrem de diversificată de croieli și modele. De la țesătura din care sunt fabricați, la detaliile de la betelie sau croiala pe picior și finisajele fine - toate au fost proiectate pentru a spori confortul la purtare și pentru a se așeza perfect.

Totodată, noua linie C&A The Denim oferă opțiuni și în ceea ce privește gradul de prespălare al jeansilor. Astfel că, atât pentru colecția de damă, cât și pentru cea de bărbați, există 3 tipuri de prespălări din care rezultă 3 nuanțe de jeansi: the dark blue ( bleumarin închis ), the mid blue ( bleumarin ) și the light washes ( albastru deschis ).Știu că te-am făcut curioasă, așa că dacă ești din Iași, standul C&A The Denim din incinta Palas Mall ( zona Graffiti Cafe ) te așeaptă să îți alegi și tu perechea favorită. În plus, vei fi întâmpinată de un Expert Denim care te va consilia și vei primi un voucher de 25% la orice jeansi C&A / CLOCKHOUSE in perioada 22 - 25 Octombrie, la simpla vizită.
Stați pe aproape, iar dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,DKurtmann

You Might Also Like