2015,

C&A The Denim

03:43:00 Descude 0 Comments








Găsirea perechii ideale de jeans poate fi o provocare mai ales pentru femei, fiecare tip de siluetă având nevoie de un tipar special pentru ca celebrul material să se transforme în perechea de jeans perfectă.

Vestea bună e că noua colectie C&A The Denim oferă o gamă extrem de diversificată de croieli și modele. De la țesătura din care sunt fabricați, la detaliile de la betelie sau croiala pe picior și finisajele fine - toate au fost proiectate pentru a spori confortul la purtare și pentru a se așeza perfect.

Totodată, noua linie C&A The Denim oferă opțiuni și în ceea ce privește gradul de prespălare al jeansilor. Astfel că, atât pentru colecția de damă, cât și pentru cea de bărbați, există 3 tipuri de prespălări din care rezultă 3 nuanțe de jeansi: the dark blue ( bleumarin închis ), the mid blue ( bleumarin ) și the light washes ( albastru deschis ).







Știu că te-am făcut curioasă, așa că dacă ești din Iași, standul C&A The Denim din incinta Palas Mall ( zona Graffiti Cafe ) te așeaptă să îți alegi și tu perechea favorită. În plus, vei fi întâmpinată de un Expert Denim care te va consilia și vei primi un voucher de 25% la orice jeansi C&A / CLOCKHOUSE in perioada 22 - 25 Octombrie, la simpla vizită.












Stați pe aproape, iar dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D



Kurtmann

You Might Also Like