bad girl,

Bad girl...so what!

02:56:00 Descude 0 Comments










Se spune că fiecare nor are o linie de argint, în cazul meu norișorul de pe cer are un colet cu hăinuțe pentru mine și o gura de aer proaspăt, cu miros proaspăt de toamnă. Iar în nasul meu, toamna miroase a lemn, mere, cărți, ploaie, plăcinte proaspăt coapte, condimente...și zile senine.
Fără îndoială că există frumusețe și în vremea rece cu cer gri. Eu doar nu o pot vedea, dar nu înseamnă că nu e acolo. Sau cel puțin așa am tot auzit. Da...oricum, prefer zilele frumoase de toamnă, zilele înnorate devin dintr-odată mai triste.











About my outfit

Treaba stă în felul următor: în două reprize am pozat această rochie cu mesaj, și ca să fiu sinceră, de niciuna nu sunt mulțumită. Am dat vina pe fotograf, mi s-a părut că nu și-a dat toată silința, dar e adevărat că nici eu nu am reușit să o pun în valoare așa cum merită.
M-am supărat puțin după prima ședință și am repetat sesiunea în speranța că va ieși așa cum vreau eu, dupa a doua deja am zis că e pea mult și până la urmă le-am combinat pentru a putea posta acest articol.
Mi-am ales XS, așa cum procedez deobicei când această mărime există pe stoc și pentru prima dată regret că nu am luat un S. Țipă pe mine și nu e lungă până la genunchi, așa cum e prezentată pe site și cum probabil ar fi fost dacă mi-aș fi ales un S.
Aș fi putut să o returnez, dar nu am vrut să mă complic. În plus, ar fi venit iarna până ar fi ajuns înapoi să o pot purta în sfârșit și eu.








 I'm wearing:




 


Stați pe aproape, iar dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D
ppt.ro Kurtmann

You Might Also Like