bluza cu fundita,

Ținute boeme cu Femme Luxe

02:23:00 Descude 0 Comments





Asa-i ca tehnologia e un lucru mare? :)) 
Gratie smarphone-urilor, a filtrelor si desigur a aplicatiilor de editare, noi toti putem sa aratam lumii latura noastra cea mai buna. Putem sa ne facem sute de poze, iar in final sa alegem doar una. Intotdeauna pe cea mai buna. Versiunea noastra de top model. Dar stiti ceva? E timpul sa imi aratati cel mai funny selfie al vostru, ala pe care nu l-ati scoate never la lumina. Aratati-mi partea voastra salbatica :D. Chiar vreau sa vad cine indrazneste sa se afiseze in cel mai neasteptat mod. 

Hai si ma surprinde, chiar e funny.
Ahh, si nu uitati, no duckface on your selfies, please. Hehe.

Dar pana una alta, haideti sa vedeti ce mi-am mai ales de pe Femme Luxe.

Romantic look. Asta imi transmite mie acest top. Arata super bine si da bine in poze, ca tot vorbeam mai sus. Singura lui problema ar fi materialul rigid care "ține". Super ciudat. Eu am purtat un maieu pe dedesupt, dar un Bodysuit ar fi mai porivit.







Dacă aruncăm o privire in dulapul meu, veti recunoaște imediat 3 lucruri: simplitate, dedicarea mea pentru clasica paleta alb si negru si dragostea mea neconditionata pentru denim. Este acel tip de îmbrăcăminte pe care te poți baza întotdeaun, indiferent dacă te confrunți cu o zi plină sau ai ramas pur si simplu fara idei. 

Pentru mai multe idei de rochii, va las link catre Bodycon Dress.






Puloverele arata in general super cu jeansi, cu pantaloni, fuste... chiar si cu rochii. Este vorba despre modul in care le porti. Si de atitudine. Si daca adaugi si o geanta chic, cercei colorati si parul tau fabulos, nu ai cum sa nu atragi priviri. Modul meu preferat de a purta puloverele e cu o pereche de jeansi si o pereche de pantofi clasici, cu toc. Un look perfect pentru orice ocazie.







Bluza cu fundita.
M-a cucerit din primele secunde. E simpla, dar in acelasi timp fundoaca aia ofera un aer boem. Si imi place tare mult.








Am mai vazut si niste salopete care mi-au placut mult, in categoria Jumpsuit. 
Mi-ar placea sa-mi spuneti si preferentile voastre, dragelor. Ati intrat pe site sa vedeti?





You Might Also Like